Faizsiz kredi kampanyası başladı! O bankanın şubesine gidene faizsiz 30.000 TL sürprizi

Akbank, yeni yılda maddi sıkıntı yaşayan müşterilerine yönelik bir kampanya hazırladı. Hazırlanan kampanya kapsamında 22-31 Ocak 2024 tarihlerinin arasında 30.000 TL'ye kadar faizsiz finansman sağlanacak. Kampanya detayları ve koşulları haberimizde..

Akbank, maddi sıkıntı içinde olan müşterilerine 30.000 TL'ye varan faizsiz kredi imkanı sağlıyor. Şubeye gitmenize gerek kalmadan tek tıkla anında hesabınıza para yatıran bu kazançlı promosyondan faydalanmak için tek şart Akbank mobil uygulaması üzerinden Akbank müşterisi olmak.

Başvuru ve koşullar

Akbank mobil uygulamasını indirip "Akbank'a üye olmak istiyorum" seçeneğine tıklayın. Bu bölüme atlayıp uzaktan müşteri edinme sürecini tamamlamanız yeterli. Bu promosyon 22-31 Ocak 2024 tarihlerinin arasında geçerli olup, müşteri hesabı açıldıktan sonra hayat sigortası poliçesi yaptıran herkes promosyondan yararlanabilir. Sigortasız müşteriler için aylık faiz oranı %3,5'tir.

"Akbank Mobil ile kolayca başvuru yapın"

Akbank müşterisi olabilmek için Akbank'ın Mobil uygulamasını kullanarak başvurunuzu hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Promosyon avantajlarından yararlanmak için 22-31 Ocak 2024 tarihleri ​​arasında başvuru yapmanız gerekmektedir.

Devam eden diğer kampanya!

Akbank, 1 Ocak 2024 - 31 Ocak 2024 tarihleri ​​arasında geçerli olan 20.000 TL faizsiz taksitli ön ödeme kampanyasına da devam ediyor. İlk kez Akbank müşterilerinin 25 Şubat 2024'e kadar Axess veya Wings kartına başvurmaları ve başvuru onay koşullarını sağlamaları gerekiyor.

Daha fazla bilgi ve kampanya koşulları için lütfen Akbank'ın web sitesini ziyaret ediniz.

Ekonomi Haberleri