Faizsiz kredi kampanyası başladı! O banka 30.000 TL'ye kadar 1 lira fazladan almayacak

Akbank'tan yeni yıl kampanyası! Sıfır faizle maddi sıkıntı çeken vatandaşlara kredi desteği sağlamaktadır. Peki başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar.

Akbank'ın yılbaşı kampanyasına maddi yardım! 30.000 TL'ye varan faizsiz krediler sizi bekliyor. Akbank Mobil uygulamasını "Akbank'a üye olmak istiyorum" diyerek kampanyadan hemen yararlanın. 31 Ocak'a kadar ek hayat sigortası avantajları için başvurun. Daha fazla bilgi Akbank web sitesinde!


Akbank, maddi sıkıntı yaşayan vatandaşlarına destek olmak amacıyla kapsamlı bir kampanya duyurdu. Başvuru anından itibaren 30.000 TL’ye kadar faizsiz kredi imkânı sunuluyor. İşte kampanyadan yararlanmak için gerekli koşullar.

SIFIR FAİZLİ 10 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ

Akbank, maddi sıkıntıda olan vatandaşlara destek olmak amacıyla 10.000 TL faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Bu uygun fiyatlı kampanyadan yararlanmak için yapmanız gerekenler oldukça basit. Akbank mobil uygulamasını indirin ve "Akbanklı olmak istiyorum" deyin. Tek yapmanız gereken uzaktan müşteri kazanım sürecini bu noktadan tamamlamak. Kampanya 22-31 Ocak 2024 tarihleri ​​arasında geçerlidir. Kampanyaya katılan müşteriler, hayat sigortaları olması durumunda indirimden yararlanabilecektir. Ayrıca sigortasız müşteriler için aylık faiz oranı da yüzde 3,5 olarak belirlendi. Daha fazla bilgi için Akbank'ın web sitesini ziyaret edin.


SIFIR FAİZLİ 20 BİN TL TAKSİTLİ AVANS KAMPANYASI

Akbank, yılbaşında duyurduğu 20.000 TL faizsiz ödeme kampanyasına devam ediyor. Kampanyadan yararlanmak için mobil uygulama üzerinden "Akbank'a üye olmak istiyorum" ifade kullanmalısınız. Bu promosyondan yararlanan müşterilerin ilk kez Axess veya Wings kartı başvurusunda bulunmaları ve başvurularının 25 Şubat 2024 tarihine kadar onaylanması gerekmektedir. Onaylanan başvurular sonucunda tek sefere mahsus olmak üzere 20.000 TL faizsiz avans ödemesi alacaksınız. Tüm detaylar için Akbank web sitesini ziyaret etmeyi unutmayın.

Ekonomi Haberleri