Faizsiz Kredi Fırsatıyla Hesaplarınız Hemen Dolacak! Son Günlerdeyiz...

Akbank, faizsiz nakit avans kampanyasını duyurdu. Artık 10 bin TL'ye kadar olan nakit avansınız anında hesaplarınızda olacak.

Akbank'ın sıfır faizli nakit avans kampanyası başladı! Artık 10.000 TL'ye kadar olan avansınız anında hesaplarınızda. Akbank müşterisi olmanız ve bireysel kart başvurunuzun onaylanmasıyla bu fırsattan yararlanabilirsiniz. Faizsiz nakit avans çekmek isteyenler için en yüksek limit belirlendi. Son başvuru tarihi 28 Şubat 2023. Hemen başvurun, avantajlı faizsiz nakit avans fırsatını kaçırmayın!

Akbank, faizsiz nakit avans imkanı sunuyor. Bu kampanyadan yararlanmak için belirli şartlar bulunmaktadır. Yeni müşterilerine özel olarak sunduğu bu faizsiz kredi fırsatından yararlanmak için Akbank müşterisi olmanız ve bireysel kart başvurunuzun onaylanması gerekmektedir.

Kimler Faydalanabilir?

Bu fırsattan yararlanmak isteyenler için maksimum limit 10.000 TL olarak belirlenmiştir. Bu tutarın üzerindeki ödemeler için ise %1,36 faiz oranı uygulanacaktır.

Başvuru Süreci

Kampanya için son başvuru tarihi 28 Eylül 2023 olarak belirlenmiştir. Bu tarihe kadar bankamıza kayıt olmanız gerekmektedir. Bankaya kayıt olduktan sonra ise 31 Ekim 2023 tarihine kadar faizsiz nakit avans kampanyasından yararlanabileceksiniz. Siz de bu fırsatı kaçırmayın!

Ekonomi Haberleri