Evlilik Kredisi Başvurusu Öncesi Evleneceklere Müjde!

Evlilik kredisi başvurusundan önce evleneceklere bir iyi haber daha geldi. Mobilya fiyatlarında son dakika açıklaması geldi.

Evlilik Kredisi Başvurusu Öncesi Mobilya Fiyatlarına Zam Yapılmayacak

Türk Gençlerine Müjdeli Haber

Evlilik kredisi başvurusuna dair detaylar araştırılırken, evlenecek gençlerimize olumlu bir gelişme sunuluyor. Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın enflasyonla mücadele çağrısına yanıt veren Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED), mobilya sektöründeki fiyatları artırmama kararı aldı. Mobilya sektöründeki bu olumlu gelişme, genç çiftlerin ev kurma ve evlilik hazırlıkları sırasında karşılaştıkları mali zorlukları hafifletecek.

Mobilya Fiyatlarına Zam Yapmayacaklar

MOSFED'in Başkanı Ahmet Güleç, yapılan açıklamada, "Enflasyon ve hayat pahalılığıyla mücadeleye destek amacıyla aldığımız bu kararın, evlilik hazırlığı yapan veya evini yenilemeyi düşünen vatandaşlarımızın yükünü hafifleteceğine inanıyoruz" dedi. Bu önemli adım, evlenecek genç çiftlere olumlu bir perspektif sunuyor.

Zam Uygulanmayacak Dernekler

Mobilya fiyatlarındaki bu istikrarlı tutum, Türkiye'de faaliyet gösteren bir dizi önemli derneği içeriyor:

  1. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)

  2. Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği (MOBSAD)

  3. Mobilya Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği (MOBDER)

  4. Ofis Mobilyaları Sanayi ve İşadamları Derneği (OMSİAD)

  5. Ahşap Mutfak ve Banyo Mobilyası Sanayici ve İthalatçıları Derneği (MUDER)

  6. Okul Modüler Mobilya ve Gereçleri Sanayicileri Derneği (OMSAD)

Mobilya sektöründe faaliyet gösteren bu dernekler, enflasyon ve hayat pahalılığına karşı toplumsal dayanışma ruhuyla hareket ederek, genç çiftlerin evlilik hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor. Bu çaba, Türk gençlerine olumlu bir finansal perspektif sunarken, evlilik kredisi başvurusu öncesi umut ışığı oluşturuyor.

Ekonomi Haberleri