Evine elektrik, su, elektrik faturası gelen başvursun! 750 TL'si geri iade edilecek

Elektrik, su, doğalgaz gibi temel ihtiyaçların karşılığı olan faturaların ödemeleri son zamanlarda zorlu bir süreç haline geldi. Ancak QNB Finansbank'ın özel promosyonları bu günlük işlemi daha karlı hale getirdi.

QNB Finansbank tarafından başaltılan kampanyaya 31 Mart'tan önce katılanlara fatura ödemesi olarak 750 TL verilecek. Bu destek sayesinde faturanızı ödediğinizde 750 TL daha az ödersiniz. Kampanyadan yararlanmak için birkaç adımı uygulamanız gerekiyor.

QNB Finansbank kampanya detayları QNB Finansbank'ın ev sahipliği yaptığı kampanya kapsamında, 1 - 31 Mart 2024 tarihleri ​​arasında QNB Mobil Bankacılık müşterisiyseniz ve QNB Finansbank cari hesabı, ya da CardFinans ile QNB First logosu olan kredi kartı kullanıyorsanız; yeni bir otomatik fatura ödeme talimatı. 250 TL değerinde ParaPuan kazanacaksınız. Toplamda 750 TL'ye varan ParaPuan kazanabilirsiniz.

Kampanya ayrıntıları ve koşulları


QNB Finansbank'ın kampanya hakkında yaptığı duyuruya göre 1 Mart - 31 Mart tarihleri ​​arasında QNB Mobil'in uzaktan müşterisi olmak için başvuruda bulunan ve bu süreçte görüntülü görüşme yoluyla müşteri olan herkes kampanyadan faydalanabilecek.

Promosyon süresi boyunca CardFinans ile QNB First logosu olan kredi kartları ya da QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden yapacağınız otomatik fatura ödeme talimatında 250 TL ParaPuan toplayabilirsiniz. Ancak bu talimatın 30 Eylül 2024'e kadar yayınlanması gerekmektedir. Bu tarihten önce iptal etmeniz durumunda kazandığınız ParaPuan ödülleri tarafınızca iade edilecektir.

ParaPuan Kullanımı

Biriktirilen ParaPuan'lar 25 gün süreyle kullanılabilir. Kullanılmayan ParaPuan'lar bu süre sonunda iade edilecektir. ParaPuan, QNB Finansbank üye firmalarındaki QNB Finansbank POS terminallerinde kullanılabilir.

QNB Finansbank'ın sunduğu fatura kampanyaları, faturalarınızı öderken maddi kazanç elde etmenizi sağlar. Ancak promosyonun içeriğine dikkat ederek ve belirtilen koşulları yerine getirerek bu fırsattan yararlanabilirsiniz.

Ekonomi Haberleri