Evine doğalgaz faturası gelenler yaşadı! Bunu yapanlar bu ay fatura ödemeyecek

Kuveyt Türk Bankası'ndan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Doğalgaz faturası ödemeleri ücretsiz taksit imkanıyla rahatlıyor! İşte ayrıntılar...

Kuveyt Türk Bankası, doğalgaz faturası ödeyen vatandaşları sevindirecek bir kampanya başlattı. Kış aylarında yüksek doğalgaz faturalarıyla karşılaşanlara nefes aldıracak bu kampanya ile banka, doğalgaz ödemelerini ücretsiz olarak 3 taksitle yapma imkanı sunuyor.

Bankadan alınan bilgilere göre, Kuveyt Türk İnternet Şube, Mobil uygulama, şubeler, İgdaş vezneleri ve İgdaş internet sitesi üzerinden 31 Mayıs 2024 tarihine kadar yapılan doğalgaz ödemeleri, ücretsiz olarak 3 taksite bölünebilecek. Bu avantajlı kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar, minimum 100 TL ve maksimum 7500 TL tutarındaki işlemlerinde ücretsiz taksitlendirme fırsatını değerlendirebilecekler.


Kampanyaya katılım için müşterilerin önce "ONAY IGDAS" yazıp 2848’e SMS göndermeleri gerekiyor. Katılım sağlandıktan sonra, yapılan tüm işlemler otomatik olarak 3 taksitle gerçekleştirilecek ve kampanyadan çıkana kadar devam edecek. Kampanyadan çıkmak isteyenler ise "IPTAL IGDAS" yazıp 2848’e SMS göndererek kolaylıkla çıkış yapabilecekler.

Sağlam Kart, Sağlam Kart Genç, Sağlam Kart Kampüs, Özel Bankacılık World Elite Kredi Kartı ve Miles&Smiles Kuveyt Türk Bireysel Kredi Kartları dahil olmak üzere çeşitli kartlara sahip olan müşteriler bu avantajlı kampanyadan faydalanabilecekler.

Kuveyt Türk Bankası, gerekli gördüğü durumlarda kampanyayı sonlandırma ve şartlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir. Vatandaşlar, bu fırsatla kış aylarında daha rahat bir nefes alacak ve doğalgaz faturalarını kolayca ödeyebilecekler.

Ekonomi Haberleri