Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 32 ile TOKİ piyangosu çıktı: Hemde piyasanın yarı fiyatına

32 il genelinde uygun fiyatlı konut projeleri başlatıldı. TOKİ ev sahibi olmak isteyenlere çok cazip imkanlar sunuyor.

TOKİ, hayalinizdeki eve kavuşmanıza yardımcı olacak yeni bir projeyi duyurdu. Uygun fiyatlı konut projeleri 32 il genelinde başlatılıyor ve daha fazla insana kendi evine sahip olma fırsatı veriliyor.

Türkiye'nin dört bir yanındaki vatandaşlara müjdeli haber TOKİ'den geldi. TOKİ, ev sahibi olmak isteyenlere yönelik 32 eyalette uygun fiyatlı konut projelerini hayata geçirmeyi planlıyor. Bu projeler birçok aileye uygun şartlarda konforlu yaşam alanı sağlıyor. İstanbul'dan İzmir'e ve Ankara'dan Diyarbakır'a kadar birçok şehirde hayata geçirilen projelerle kendi evinize sahip olma hayaliniz şimdi daha da yakın.


İhtiyaçlarınıza göre 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri mevcut. TOKİ'nin sunmuş olduğu uygun fiyatlı konutlarla her ildeki dar gelirli aileler ev sahibi olma imkanına sahip oluyor.

Başvuru koşulları oldukça makuldür. Daha önce TOKİ'den hiç ev satın almamış olmanız gerekiyor. Ayrıca, başvuru yaptığınız eyalette en az bir yıl boyunca ikamet etmiş ve en az 18 yaşında olmanız gerekmektedir. Diğer taraftan, aylık hane gelirinin 34.000 TL'yi aşmaması ve başvuru sahibinin, eşinin veya çocuklarının da TC sınırları içerisinde tapuya kayıtlı bağımsız bir ikametgahının bulunmaması gerekmektedir.

Ekonomi Haberleri