Ev hanımlarına devlet maaş bağlayacak! 25 yıl evli kalanlara müjde: Bu şartlarla 7500 TL maaş alabilirsiniz

Devlet tarafından ev hanımlarına destek ödemeleri gelmeye devam ederken bu defa maaş bağlanacağı müjdesi verildi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Maliye Bakanı Nureddin Nebati tüm detayları açıkladı. İşte, ev hanımlarına verilecek emeklilik desteği hakkında tüm detaylar...

Milyonlarca ev hanımının hayali olan emeklilik için harekete geçildi. Aile Koruma Kalkanı Programının devreye girmesiyle beraber 25 yıllık ev hanımlarına emeklilik hakkı tanımlandı. Yüzleri güldürecek olan emeklilik için şartlar açıklandı.

EV HANIMLARINA EMEKLİLİK ŞANSI

Seçim süresinde partilerden gelen vaatler üzerine emeklilik imkanı duyuruldu. Eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ev hanımlarına emeklilik planı hakkında yaptığı açıklamalarda ülkemizde doğal gaz ve petrol gelirlerinden ayrılacak kaynakların Aile Bakanlığına yansıtılacağı duyuruldu. Ev hanımlarına yıpranma hakkı verilirken daha kısa süre içerisinde emekli olunacağı müjdesi verildi. Evlenmek isteyen gençlerimize 2 yılı ödemesiz 48 ay vadeli, faizsiz 150 bin lira kredi verilecek.


Her aşama için geçerli olan 10 yıllık bir emeğin mücadelesi ele alınırken ekonomide finans sektörünün lokomotifliğinde hızla büyüyeceğine işaret edildi.

Aile Koruma Kalkanı Programı'yla ev hanımlarının emekliliğine destek vermekten her ailede en az bir çalışan olması gerektiği yönünde uygulamalar harekete geçildi. 

Ekonomi Haberleri