Ev almak isteyenlere İslam Memiş'ten kritik uyarı! O tarihten sonra sil baştan değişecek

Finans Analisti İslam Memiş, imar yasalarıyla ilgili çarpıcı tahminlerde bulundu. Memiş'e göre, Türkiye genelinde yaşam alanları değişecek. Deprem sonrası imar affının sıfır tavizle uygulanacağını belirten Memiş, 2023'ü toprak yılı olarak öngördüğünü ifade etti. Detaylar haberimizde...

Ünlü Finans Analisti İslam Memiş, bu kez imar konusundaki tahminleriyle gündeme geldi. Katıldığı TV5 programında çarpıcı açıklamalarda bulunan Memiş, Türkiye genelinde yaşam alanlarının değişeceğini öne sürdü.

MEMİŞ: YENİ BİR İMAR YASASI GELECEK


Memiş, imar yasası hakkında önemli bilgiler paylaştı. 2023'ün toprak yılı olacağını ve deprem sonrası imar affının sıfır tavizle uygulanacağını belirtti. Özellikle İstanbul için yeni bir imar yasasının geleceğini ifade eden Memiş, bu yasanın Türkiye çapında yaşam alanlarını dönüştüreceğini dile getirdi.

Deprem riskine vurgu yaparak, 2023'ü toprak yılı olarak öngördüğünü ve geçtiğimiz yılın Şubat ayında ciddi bir deprem felaketi beklediğini hatırlatan Memiş, bu faktörün beklenen değer artışını hızlandırdığını ifade etti.

Yeni imar yasasının Eylül ya da Ekim ayında Meclis'e sunulacağını belirten Memiş, Türkiye genelinde yaşam alanlarının değişeceğini söyledi. İstanbul'a özel olarak gelecek imar yasasıyla sıfır tavizli bir imar affının uygulanacağını vurgulayan Memiş, bu sürecin önemine dikkat çekti.

Ekonomi Haberleri