Ev almak isteyene kredinin tillahı verilecek! O bankalardan düşük faizli 750.000 TL konut kredisi!

Ev almayı düşünen ve konut kredisinden yararlanmak isteyenlere yönelik mega kredi paketi hayata geçirildi. Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, ING ile Yapı Kredi'nin muhteşem fırsatları 31 Aralık'a kadar geçerli olacak.

Kendi evine sahip olma hayali kuranlara yönelik kampanya başladı. Özellikle son iki yılda emlak fiyatlarının hızla artması insanların ev almasını zorlaştırıyor. Neyse ki geçen ay emlak fiyatları düşmeye başladı. Banka kredileri ise faiz oranları açısından da insanları memnun ediyor. Ev sahiplerine bankalardan yeni kredi seçenekleri sunuluyor. Bankalar yılsonunda büyük konut kredisi paketleriyle insanlara uygun fiyatlı ev sahibi olma fırsatını sunuyor. 5 bankada yeni kampanya başladı. Daha fazla bilgi edinmek ve 750.000 TL'ye varan konut kredisinden yararlanmak istiyorsanız haberimizi takip edebilirsiniz..

Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, ING ile Yapı Kredi tarafından bütçe dostu konut kredisi kampanyaları sunuldu. Yeni yıla ev sahibi olarak girmek isteyenler için bankanın yeni kampanyası kapsamında 750.000 TL'ye kadar konut kredisinde düşük faiz seçenekleri sunuluyor. Bu sabah dört kamu ve özel banka yeni kampanyalar duyurdu. Konut kredisinden yararlanmak isteyenlere yönelik şartlar ve detaylar şöyle;

"5 bankadan 750.000 TL'ye kadar konut kredisi"


 Ev sahibi olmak isteyen kişiler bir süredir konut kredisi tekliflerini yakından takip ediyor ve araştırıyor. Bankalar konut kredisi kampanyalarıyla tüketicilere hizmet vermeye devam ediyor. Yılbaşına sayılı günler kala 750.000 TL'ye varan konut kredisi ihracı başladı. Kamu bankaları ve 4 özel bankanın konut kredisi başvuruları da dijital ortamda kabul ediliyor.

Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, ING ile Yapı Kredi Bankası'ndan 750.000 TL'ye kadar konut kredisi çekmek isteyenler mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden hemen başvuru yapabiliyor.

"Konut kredisi kullanırken dikkat edilmesi gerekenler"

Merkez Bankası'nın faiz kararları nedeniyle banka kredi faizleri önemli ölçüde arttı. Ancak yeni yıl öncesinde bankalardan yeni aksiyonlar geldi. Beş banka konut kredisi faiz oranlarını düşürdü. Konut kredisinde Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi en uygun faiz oranlarına sahiptir. Aynı zamanda geçen yıl ipotek tutarı maksimum 300.000 TL'ye çıkarıldı. Artık bankalardan 750.000 TL'ye kadar konut kredisi çekmek mümkün.

"Yıl sonuna kadar geçerli ucuz konut kredisi"

Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi'nin düşük faize sahip konut kredisi kampanyası yıl sonuna kadar geçerli olacak. 31 Aralık'a kadar başvuruda bulunan herkes 750 bin TL'ye kadar krediyle ev sahibi olabilecekler.

Ekonomi Haberleri