Eşten dosttan borç istemeye son! PTT kimliğiyle gelene en az 10 bin TL nakit destek musluğunu açtı

Nakit ihtiyacı olanla eşten dostan para istemek zorunda kalmayacak. PTT kimliğiyle beraber en az 10 bin TL nakit destek kampanyası geldi. Ay sonuna kadar devam edecek fırsat detayları...

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için yeni kampanya başlatılırken TC kimlik numarasıyla başvuru yapılarak 55 bin TL'ye kadar nakit destek verildi. Hızlı şekilde nakit ödeme yapılırken TC kimlik numarası sonu 0,2,4,6 ve 8 olan tüm vatandaşlara nakit destek kampanyasından faydalanma şansı verildi.

Ekonomik sorunlar yaşanırken vatandaşlar için düşük faizli kredi kampanyası başlarken PTT, nakit ihtiyacı olanlara 55 bin TL'ye kadar destek vereceğini açıkladı. Vatandaşlara derin nefes aldıracak bu kampanya için şubelerden başvuru yapma şansı verildi. PTt şubeleri ve Aktif Bank online olarak başvuru yapılırken TC kimlik kartıyla beraber işlemler hızlandırılır. Acil nakit ihtiyacı ise kolaylıkla karşılanır.

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ
55 bin TL düşük faizli kredi kampanyası uzun vadeli ve esnek ödeme imkanlarıyla beraber 24 ay vadeli kredi desteği sağlıyor. 3 aya kadar ödeme erteleme olurken bu fırsattan faydalanamk için son gün 29 Şubat olarak belirlendi.

Ekonomi Haberleri