Eşten dosttan borç arayanlar dikkat! O kamu bankası 55.000 TL acil nakit destek veriyor!

Ziraat Bankası 5 gün içinde başvuranlara 57 bin TL destek verecek. Nakit ihtiyacınız varsa hemen başvuru yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası, finansal ihtiyaçlarına hızlı ve uygun fiyatlı çözüm arayanlara özel bir kampanya hazırladı. Bu özel kampanya, 5 gün içerisinde başvuran müşterilere 57.000 TL ihtiyaç kredisi imkanı sunarken, 24 ay ödeme seçeneği ile finansal kolaylık sağlıyor. Özellikle kendi müşterilerine sunduğu faydalara odaklanan banka, bu kampanyayla müşterinin memnuniyetlerini artırmayı hedefliyor.

Ziraat Bankası Kredi Kampanyası


Başvuru sürecini kolaylaştıran en önemli unsur başvuruların hem fiziki şubelerden hem de Ziraat Bankası mobil uygulamasından yapılabilmesidir. Bu esneklikle birlikte müşterilere başvurularını kendi seçtikleri ortamda sunma özgürlüğü veren Ziraat Bankası, mobil uygulamasıyla başvuru sürecini hızlandırmanın yanı sıra kredi kullandırmada da kullanışlı seçenekler sunmakta.

Kredi işlemleriniz aynı gün tamamlanmayla birlikte onaylanan krediler anında hesabınıza aktarılacaktır. Ayrıca bu promosyonla Ziraat Bankası, mevcut kredi kartına olan borçlarını kapatma ya da diğer bankalarla ihtiyaç kredisi borçlarını konsolide etme olanağı da sunuyor.

Ziraat Bankası emeklilere veya sigortalılara özel avantajlar sunmaktadır. TC kimlik numarasına göre kredi kontrolü, müşterilerin daha hızlı ve daha kişisel hizmet almasına olanak sağlar. Bu sayede uygun finansman koşullarını bulmanız ve 57.000 TL ihtiyaç kredisinden yararlanmanız kolaylaşıyor.

Ekonomi Haberleri