Eşten dosttan borç aramaya son! O özel banka tek sözünüze 50.000 TL kredi veriyor

Nakit sıkıntısı olanlara kesin çözüm! Büyük kampanya başladı! Tüm detaylar haberimizde.

Bankaların kredi kampanyaları peş peşe gelmeye devam ediyor! 50 bin TL ödeme yapılacak bu fırsatı kaçırmayın! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

NAKİT SIKINTISI OLANLARA BANKA ÇÖZÜMÜ

Son dönemlerde acil nakit ihtiyacı yaşayan vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını yakından araştırmaya devam ediyor. Akbank tarafından yapılan son duyuruya göre banka müşterilerine 36 ay vade süreli 50 bin TL'ye varan kredi ödemesi yapılacak. Başvurular bankanın mobil uygulaması üzerinden kolaylıkla yapılabilecek. Başvurular aynı gün içinde sonuçlanacak ve başvurusu onaylanan müşteriler ödemelerini aynı gün içinde çekebilecek. 


Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin kredi puanlarının 1300 ve üstü olması şartını taşıması gerekiyor. Kredi şartlarını karşılayan ve Akbank müşterisi olan vatandaşlar bankanın mobil uygulaması üstünden kolaylıkla kredi başvurusu yapabiliyor. Banka müşterilerine 3 ay taksit erteleme seçeneği de sunuyor. Nakit sıkıntısı çeken müşterilere ilaç gibi gelen bu kredi kampanyası hızlı şekilde sonuçlanıyor ve müşteriler ödemelerini aynı gün içinde alabiliyor. Bankanın kredi kampanyasıyla ilgili detaylı bilgiler Akbank resmi internet sitesi üstünden edinilebilecek. Başvurularınızı da internet bankacılığı ya da mobil uygulama üstünden kolaylıkla yapılabiliyor. 

Ekonomi Haberleri