Esnaf ve Sanatkarlar İçin 100 Milyon TL Finansman Desteği Müjdesi!

Ticaret Bakanlığı'nın İzmir Esnaf ve Sanatkarlar için sunduğu 100 milyon TL finansman desteği ile İzmirli işletmeler büyüme fırsatı buluyor...

Ticaret Bakanlığı, Esnaf ve Sanatkarlara 100 milyon TL'ye kadar finansman desteği sağlama kararı aldı. Bu müjdeyle birlikte, İzmir ilindeki Esnaf ve Sanatkarlar için büyük bir destek geliyor.

Avantajlar İl Bazında Geçerli

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, bu finansman desteği İl bazında geçerli olacak. Uygun şartları taşıyan İzmirli Esnaf ve Sanatkarlar, 100 milyon TL'ye kadar kredi fırsatından yararlanabilecek.

İzmirli Esnaf ve Sanatkarlar Memnun

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, bu önemli adımı duyururken, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Erdem Hünü de uygun faiz oranları ve vade seçenekleriyle dolu krediden tüm esnaf ve sanatkarların yararlanabileceğini belirtti.

Halkbank Aracılığıyla Sunulacak

Bu önemli finansman desteği, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği tarafından Halkbank aracılığıyla sunulacak. Bu sayede İzmirli Esnaf ve Sanatkarlar, yıllık yüzde 15 faiz imkanına ek olarak 1,3 veya 6 aylık dönemlerde ödeme seçeneklerinden faydalanabilecekler. Ayrıca, 5 yıl vadeli kredi fırsatı da sunulacak.

Ekonomi Haberleri