En ucuz sıfır otomobilde zirve değişti! Herkes artık o modelin peşinde

Sıfır araç piyasası üzerinde dengeler her geçen gün değişirken en ucuz model araştırmaları deva ediyor. Renault'un duyurusu üzerine Sedan model Fiat Egea'yı zirveden düşürdü.

Son zamanlarda otomobil piyasasında değişiklikler sık sık yapılırken kampanyalar ise peş peşe gelmektedir. Fiat Egea ve Renault'un yeni uygun fiyatı sedan modeli clio, piyasada üzerinde yeni rekabetlere neden oldu.

FİAT EGEA
Piyasaya sunduğu farklı donanım paketleri ve özellikleriyle dikkat çekerken Egea, ekonomik rakamlarına rağmen modern teknolojik özellikleriyle kullanıcıların odağı haline geldi.
En uygun sıfır otomobil seçenekleri arasında zirvede olan Egea, navigasyon sisteminde otomatik klima kontrolüne kadar geniş özelliklerini sundu.
Egea, sıfır araç fiyatlarına kıyasla rekabetçi bir performans sunuyor. Şehir içinde ve uzun yol üzerinde uygun motor seçenekleriyle beraber konforlu sürüş dinamikleri oluşturulurken fiyat ve performans açısından dengeler korunmaktadır.


RENAULT CLİO
Uygun araçlar listesinde yer alan clio, modern tasarımıyla dikkat çekerken yenilikçi teknoloji özelliğiyle fiyatlandırılmaların altında kalmaktadır. Gelişmiş multimedya sistemleri, konforlu ve ayarlanabilir koltuklar, gelişmiş güvenlik özellikleri gibi unsurlar, Clio'nun donanım listesinin başında geliyor.

YENİ CLİO FİYATLARI
Equilibre 1.0 SCe 65 hp: 857.000 ₺
Equilibre 1.0 TCe x-tronic 90 hp: 971.900 ₺
Evolution 1.0 TCe x-tronic 90 hp: 1.001.900 ₺
Techno Esprit Alpine 1.0 TCe x-tronic 90hp: 1.101.000 ₺
Techno Esprit Alpine E-Tech Full Hybrid 145hp: 1.362.000 ₺

Clio'nun segmentinde rekabet gücü ve piyasada nası yer aldığı belli olurken her donanım seviyesi motor seçenekleriyle beraber farklı ihtiyaç ve bütçelere yönelik olmaktadır. Renault Clio, sunduğu teknolojik özellikleriyle performans açısından değerlendirildiğinde güncel fiyat listesi kullanıcıların dikkatini çekti.

Ekonomi Haberleri