En düşük emekli maaşı alanlara müjde! 15.000 TL ek ödeme onayı verildi!

Ağustos ayı Türkiye'deki emekliler için zam ayı olarak değerlendirildi. Emeklilerin, bekledikleri yeni maaş artışları ve ek ikramiyelerin bu ay ödenecek olmasından dolayı rahatlamaları dikkat çekiyor.

Temmuz ayında gerçekleştirilen maaş artışından pek memnun olmayan emekliler, ağustos ayında ek ödeme şeklinde yardım ve destek bekliyor.

Emeklilere bankalardan ek ödemelerde özel kampanyalar!

Ağustos ayında bankaların emeklilere sunduğu cazip ek ödeme seçenekleri yoğun ilgi gördü. Kamu bankaları emeklilere hızla 8.000 TL'den 12.000 TL'ye kadar ek ödeme gönderirken, özel bankalar cazip ödeme olanakları ve daha avantajlı sunmasıyla dikkat çekiyor. Bu ek ödemeler geçim sıkıntısı çekenlere yönelik önemli bir destek mekanizmasıdır. Emekliler bu ek ödemelerin ayrıntılarını yakından takip ederek mali durumlarının iyileşmesini umuyor.

Emekli Maaşı Promosyonları Arttı

Bankalar emeklilik promosyonlarını yükselterek emeklilere cazip teşvikler sunuyor. Promosyon tutarı 15.000 TL'ye çıkarıldı. Ayrıca ek koşulları sağlayan emeklilere yönelik 3.000 TL'ye kadar ek ödeme seçenekleri sunuluyor. Toplam 17 bankanın katıldığı bu heyecan verici kampanyalar emeklilere büyük fayda sağlıyor. Emekliler, bankanın resmi internet sitesinde yer alan kampanya detaylarını okuyarak kendilerine en uygun olan promosyon teklifini seçebilmektedir.

Ağustos 2024 Emekli Maaşı Ödeme Planı


SSK, Bağ-Kur ve 4C emeklilerinin Ağustos ayı maaş takvimi belli oldu. 4C emeklileri ay başında zam alacak ve maaş farkları alacak. SSK ve Bağ-Kur emeklileri için artan fark 7 Ağustos'ta hesaba yatırıldı. Bu haftadan itibaren maaş artışları başlayacak ve emekliler ağustos ayını daha rahat geçirme imkanına sahip olacak.

Ağustos ayında emekli maaşları tahsis numarasının son rakamına göre ödenecektir. Ağustos 2024 emekli maaşları ödeme takvimi şu şekilde:

SSK emeklileri: 17-25 Ağustos arasında

Bağ-Kur emeklileri: 26-28 Ağustos arasında..

Geçtiğimiz ay bazı emekliler, geciken ek maaş artışları nedeniyle maaşlarını eksik aldı. Ancak bu ay tüm emeklilere maaş artışı yapılacak ve ödenmemiş ödemeler tamamlanacak.

Ekonomi Haberleri