Emekliye zil takıp oynatan 10.000 TL jesti! ING Bank yine yaptı yapacağını

ING Bank, emekli maaşını kendi bünyesine taşıyan müşterilere 10.000 TL'ye kadar nakit promosyon fırsatı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Dijital yetenekleriyle sıradanlığın ötesinde çözümler sunan ING Türkiye, emekli vatandaşlar için özel avantajlar sunmaya devam ediyor.

Emekli maaşını ING Türkiye'ye taşıyan bireyler, emekli maaşlarının miktarına bağlı olarak ek koşulsuz 8.500 TL'ye kadar nakit promosyon kazanma imkanı elde ediyorlar.

Ayrıca emekli maaşını ING'ye taşıyan kişiler, vadesiz hesaplarına bağlı otomatik fatura talimatlarıyla 1.500 TL'ye kadar ek nakit promosyon kazanabilir ve toplamda 10.000 TL'ye kadar nakit promosyon fırsatından yararlanabilirler. Bu avantajlardan yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da yararlanabiliyor.

Ek koşulsuz nakit promosyonu, 13 Mart 2023 ile 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında, emekli maaşını 3 yıl boyunca ING'den alma taahhüdü veren mevcut ve yeni müşteriler için geçerlidir. Emekli maaşını ING'den alanlar, aylık gelirlerine göre 5.100 TL'ye kadar ek şartsız nakit promosyon kazanma fırsatı elde edebilirler. Ayrıca, 15 Mart 2023 ile 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında ilk kez emekli maaşı alacak olanlar, vadesiz hesaplarına yatan nakit promosyonlar için otomatik fatura talimatlarına 500 TL'ye varan ek promosyon kazanma şansına sahip olacaklar.


Emekli vatandaşlar, e-Devlet Kapısı üzerinden, ING şubelerine gelerek veya ING Mobil uygulamasındaki Cebimdeki Danışman özelliği ile görüntülü görüşme yaparak emekli maaşlarını kolaylıkla ING'ye taşıyabilirler.

Ayrıca, ING, emekli maaşı müşterilerine özel çeşitli ayrıcalıklar da sunmaktadır. ING müşterisi emekliler, dijital platformlar üzerinden gerçekleştirdikleri para transfer işlemlerinden ücretsiz yararlanabilirken, ihtiyaç kredisi için yüzde 2,69'dan başlayan faiz oranlarıyla başvuruda bulunabilirler. Aynı zamanda, ING'li emekliler, 3 ay boyunca puan toplama zorunluluğu olmadan Turuncu Ekstra avantajlarından yararlanma imkanına sahiptirler.

ING Kredi Kartı'na ilk defa başvuranlar, ilk yıl kart ücreti ödemeden yararlanabilir, 10.000 TL'ye kadar faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans kullanabilir veya 500 TL'lik Bonus fırsatını değerlendirebilirler.

Ekonomi Haberleri