Emekliye PTT'den 100 bin TL kredi avantajı! Faiz oranı bankaları müşterisiz bırakacak

Emekliler için bankaların kredi fırsatlarını takip etmenin yanı sıra PTT, yeni finansal çözümler sunarak emeklilere yönelik hizmetlerini genişletiyor. İşte bu yeniliklerin ayrıntıları...

Emeklilerin geçim sıkıntısını gidermek için sürekli talepleri bulunuyor. Hükümetten bekledikleri ek zamları alamayan emekliler, düşük faizli kredi seçeneklerini araştırmaya başladı. PTT, emeklilere özel olarak düşük faizli kredi kampanyasını duyurdu. Ancak emekliler için bu kredi imkanları ve uygulanan faiz oranları hakkında daha detaylı bilgi almak gerekiyor.


24 AY VADELİ 100.000 TL KREDİ FIRSATI

Emekliler için yeni bir finansman fırsatı sunuluyor: PTT ve Aktif Bank işbirliğiyle düzenlenen kredi kampanyası kapsamında, 24 ay vadeli ve düşük faizli seçeneklerle 100 bin TL'ye kadar kredi imkanı sağlanıyor. Bu fırsattan yararlanarak acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen emekliler, %3,19'dan başlayan faiz oranlarıyla kolayca başvuru yapabilirler.

Ayrıca, 100 bin TL'ye kadar kredi başvurusu yapacak olan emekli vatandaşların, maaşlarını PTT üzerinden alıyor olmaları ve 80 yaşını aşmamış olmaları gerekmektedir. Bu şartları taşımayan emekliler, bu kredi imkanından yararlanamamaktadır.

Ekonomi Haberleri