Emekliye destek bakanlıktan geldi! 1000 TL trink hesapta

Pandemi dönemi ile hayatımıza giren devlet destek yardım ödemeleri hız kesmeden devam ediyor. Ödenen yardımlara bir yenisi daha eklendi. İşte detaylar…

Başvuru koşullarını sağlayan dar gelirli vatandaşa yapılan yardım ödemeleri bu yılda devam ediyor. Her ay belli bir günde hak sahibi vatandaşların hesaplarına aktarılan destek ödemeleri için sıcak bir gelişme yaşandı. Detaylar haberimizde…


BAKANLIKTAN DAR GELİRLİYE 1000 TL AYLIK YARDIM! BU ŞARTLAR VARSA SİZ DE ALABİLİRSİNİZ

Aile Bakanlığı açıkladı! 1000 lira ödeme yapılacağı açıklandı! Detayları haberlerde bulabilirsiniz.

Devlet ve yerel yönetimlerin desteği, özellikle eşi vefat etmiş kadınlara destek programı çerçevesinde, genel anlamda genişletilmeye devam edecek. Detayları haberlerde bulabilirsiniz.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞIN'DAN DESTEK ÖDEMESİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal yardım programı kapsamında eşi vefat etmiş kadınlara maddi yardım sağlamaya başladı. Özel olarak hazırlanan nakdi yardım programı kapsamında, evinde sosyal güvencesi bulunmayan ihtiyaç sahiplerine 3294 sayılı Kanun çerçevesinde düzenli yardım ödemeleri yapılacak. Son yasal nikahlı kocası olan dul kadınlar, iki ayda bir hesaplanan aylık nakdi yardımdan yararlanabilirler. 12 ay düzenli destek için her iki ayda bir 2.000 lira hesabınıza aktarılacaktır. 3294 Sayılı Kanun kapsamına giren dul eşler kimlik belgelerini ibraz ederek nakdi yardımdan anında yararlanabilmektedir.

Osmaneli Belediyesi, eşi vefat etmiş kadınlara yönelik destek programı kapsamında iki ayda bir maddi yardım dağıtmaya başladı. Bu program kapsamında yararlanıcılar iki ayda bir 275 TL tutarında aylık nakit desteğinden yararlanabiliyor. Dul kadınlar sadece nakit değil aynı zamanda barınma yardımı da alabilirler. Konut destek sistemi kapsamında 2 milyon 23 konutun desteklenmesi kararlaştırıldı. Toplam bütçe 607 milyon TL olup, buna hane başına 300.000 TL destek de dahildir.

Ekonomi Haberleri