Emekliye bir sefere mahsus 10.000 TL nakit ödeme! Almak için yapılacaklar çok basit!

Gözler yeni emeklilik kampanyalarında.. Emeklilik promosyonu, bilindiği üzere emeklinin belirli bir süre için maaşını anlaşma yaptığı bankadan almayı kabul etmesi durumunda verilmektedir. Bu arada bankaların ekim ayında yaptığı teklifler birçok kişi tarafından merakla bekleniyor.

Emeklilere özel kampanya geldi. Milyonlarca emeklinin bütçesine 10.000 TL'ye kadar promosyon devam ediyor. Bankalar 1 Ekim'den 31 Ekim'e kadar promosyon güncellemesi yaptı. Bankalar arasındaki rekabeti artırmayı ve emekli vatandaşları müşteri olarak çekmeyi amaçlayan promosyon bedelleri bankadan bankaya değişebiliyor.

EKİM 2023 EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETLERİ

Emeklilik promosyonları, emeklinin belirli bir süre için belirli bir bankadan maaş almayı kabul etmesi koşuluyla sunulmaktadır. Örneğin emekli müşteri belirli bir bankadan hesap açarak maaş almaya karar vermesi halinde belirlenen promosyon ödeneğini almaya hak kazanır.

Bu kapsamda promosyonların artırılması koşullarına daha fazla dikkat edilmesi gerekiyor. Kimi banka arkadaşını yanında getirene ek ödenek sağlarken kimi banka da otomatik ödeme talimatı kapsamında belirli bir ödeme veriyor.

Banka ile maaş transfer süreci tamamlandıktan sonra imzalanacak sözleşmede terfi ve taahhüt süresi kararlaştırılacaktır. Bankanın emekli teşviklerine ilişkin çıkardığı yeni düzenlemeyle emeklilere yönelik promosyonun 10 bin TL'den 20 bin TL'ye çıkması bekleniyor. Bankalar ile SGK ile yeni bir promosyon anlaşması imzalanması beklense bile henüz bir açıklama yapılmadı.


Bankaların 1 Ekim – 31 Ekim tarihleri ​​arasındaki güncel promosyon programları şöyle:

İŞ BANKASI

 Emekli maaşını İş Bankası'na aktaranlar hiçbir ek koşula gerek kalmaksızın 7.500 TL'ye kadar promosyon ödemesinden yararlanabiliyor. Ayrıca katkı payı olmadan Max Card sahibi olabilirler, İşCep ve İnternet şubelerinden sınırsız ücretsiz para transferi/EFT yapabilirler, bankaların ATM'lerinden diğer mallardan ayda iki kez ücretsiz para çekebilirler.

AKBANK

Akbank'tan SGK emekli maaşı alanlara toplam 12.000 TL bonus fırsatı, artı 2.000 TL chip artı 10.000 TL'ye varan promosyon! Akbank'tan maaş almayı kabul eden emeklilerimiz 10.000 TL'ye kadar promosyondan yararlanabiliyor.

DENİZBANK

DenizBank'tan 3 yıl emekli maaşı alma sözünü veren emeklilere 5.000 TL'ye kadar promosyon verilecek. 10.000 TL'den fazla maaş alanlar 5 bin TL promosyon ödeneği alacaklar.

GARANTİ BBVA

Garanti BBVA emeklileri, 7.500 TL'ye varan nakit promosyonunun yanı sıra, kredi kartıyla 500 TL harcamalarına 1.000 TL bonus da alabiliyor.

QNB FİNANS BANKASI

QNB Finans, 8.000 TL'ye varan nakit promosyonu ve yıllık 1.200 TL indirim dahil olmak üzere toplamda 9.200 TL'ye kadar promosyon hizmeti sunmaktadır.

YAPI KREDİ

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'ndan emekli maaşı alanlara özel hazırlanan promosyon paketi ile 9.000 TL'ye kadar ödeme yapılmaktadır.

KAMU BANKALARI

Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası emekli promosyon ödemeleri şu şekilde:

3.500 TL Altında Maaş Alanlara: 3.000 TL

3.500-7.499 TL Arasında Maaş Alanlara: 3.500 TL

7.500-9.999 TL Arasında Maaş Alanlara: 4.500 TL

10.000 TL ve Üzeri Maaş Alanlara: 5.000 TL

Ekonomi Haberleri