Emeklinin dört gözle beklediği zam haberi geldi! Tüm maaşa ek 6 bin 750 TL daha yatırılacak: İşte o sıcak gelişme

Milyonlarca emekli vatandaş için önemli bir duyuru yayınlandı. Açıklamada emekliler için ek ödeme yapılacağı belirtildi.

SGK emeklileri, emeklilik dönemlerinde İş Bankası ayrıcalıkları ile bankacılığın kolaylığını ve hızlılığını yaşayacaklar İş Bankası'nın yaptığı açıklamada, ilk kariyer hayallerinin peşinden gitmek için emekli olanlara İş Bankası'ndan emekli maaşı ve 7 bin 500 TL'ye varan nakit desteği sağlanacağı açıklandı. Tanıtım duyurusunda şu ifadele r kullanıldı.

PROMOSYON ÖDEMESİ AÇIKLAMASI

 “Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşmaya göre, 1 Kasım 2022 ile 31 Temmuz 2023 tarihlerinin arasında geçerli kampanya kapsamında ilk emekli maaşını İş Bankası'ndan yapmak ya da mevcut maaşını İş Bankası'na aktarmak isteyen SSK emeklileri , emekli sandığı emeklileri ve Bağ-Kur emeklileri 7.500 TL'ye kadar destek fonundan faydalanabilir.

Yurt genelindeki şubelerimiz ve ATM'lerimizden emekli maaşına kolaylıkla ulaşmak isteyen tüm emeklilerimiz internetten ve İşCep şubelerinden emekli maaşı havale ettirebilir, promosyon başvurusunda bulunarak tüm emeklilik işlemlerini yapabilir veya en yakın olan İş Bankası şubesinden kolayca emekli maaşı yatırabilirler.


BAŞVURU DETAYLARI

Ayrıca şubeye gitmeden İşCep ve İnternet Şube'den maaş transferi ve terfi başvurularının nasıl yapılacağı gösterilmektedir. Uygulama adımları şu şekildedir:

İşCep > Uygulamalar > Emeklilik işlemi > Para transferi ve maaş transferi talimatları

İşCep > Uygulamalar > Emeklilik İşlemleri > Promosyon Uygulaması

İnternet Şubesi > Başvurular - Ürünler > Emeklilik İşlemleri > Maaş ve Havale Talimatları

İnternet Şubeleri > Başvurular - Ürünler > Emeklilik İşlemleri > Promosyon Başvuruları

NE KADAR PROMOSYON VERİLİYOR?

3.500 TL'ye kadar maaş alanlara 4.500 TL,

3.500 TL ile 7.500 TL aeası maaş alanlara 5.250 TL,

7.500 TL ile 10.000 TL arası maaş alanlara 6.750 TL,

10.000 TL ve üzerinde maaş alanlara 7.500 TL verilecek.

KAMPANYA DETAYLARI

Emekli maaşı alanların promosyon ödemelerini uygulamasını takip eden 3 iş günü içerisinde ve yeni alacaklıların ödemelerinin promosyon emeklilik hesabından İş bankası hesabına havalesini takip eden 3 iş günü içerisinde yapılması gereken bildirimin bundan sonraki bölümünde, gelirin/aylık ödemenin SGK tarafından maaş taahhüdünün/ücretinin başka bir miktarına kesilmesi, herhangi bir nedenle başka bir nedenle gelirin kuruma aktarılması halinde, kalan taahhüt süresinin dikkate alınarak İş Bankası'ndan yazılı bildirim yapılmaksızın sonsuza kadar sayılacağı belirtilmiştir.

Söz konusu emeklilik ek ödeme kampanyasının detaylarına "https://www.isbank.com.tr/sgk-emeklilerin-ayricaliklar" web adresinden ulaşılabilmektedir.

Ekonomi Haberleri