Emeklilerin o derdi bitti! Maaşını bu bankadan alan SMS gönderirse 65 TL ödeyecek!

Ekonomik şartlardan ötürü emekliler zorlu hayat yaşarken Ziraat Bankası'ndan ek ödeme imkanları sunuldu. Bankalar çeşitli avantajlı kampanyalarla müşteri memnuniyeti artırmayı ve müşteri kitlesini genişletmeyi hedefliyor. İşte Ziraat Bankası emekliye özel avatajlar...

Ziraat Bankası, emekli müşterine yönelik başlattığı kampanyalarla beraber kayatı kolaylaştırmak amaçlanırken bankkart sahibi emeklilere sunulan fırsatlarla beraber çifte zam sonrasında hayat şartları karşısında emekliler için nebze olsun rahatlama sağlanıyor.

ZİRAAT BANKASI VE TÜRK TELEKOM
Emekli maaşını banka üzerinden alanlara Türk Telekom ile işbirliği sağlanırken aylık 65 TL karşılığında sınırsız konuşma, SMS ve 10 GB internet paketi veriliyor. 12 ay süreyle beraber bir tarifede kalmayı taahhüt edilerek aylık fatura 120 TL'ye çıkarılıyor. Kampanyaya katılmak için emeklilerin, “ZIRAAT” yazıp TC kimlik numaralarını 5555’e SMS olarak göndermeleri yeterli.


EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI
5.000 TL'ye varılan emekli promosyon ödemeleri hesaplara aktarılırken Ziraat Bankası gibi kurumların emeklilere dair genişletilen kampanyalar başlatıldı. Emeklilerin hayat kalitesini yükseltmeye katkıda bulunurken ekonomik zorluklarla mücadelesinde hizmet sunuluyor.
3.500 - 7.500 TL arasındaki emekli maaşı olanlara 3.500 TL
7.500 - 9.999 TL aralığına 4.500 TL
10 bin TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5 bin TL promosyon ödeme yapılmaktadır.

Ekonomi Haberleri