Emeklilere tek seferlik 6800 TL ödeme! Şubeye gidip bunu yapana bir hafta içinde ödeniyor

Vakıfbank emeklilerin yüzünü güldürecek kampanyayı duyurdu! Ayrıntılar haberimizde...

Vakıfbank, emeklilere yönelik önemli bir kampanya başlattı. Banka, emeklilere 6.800 TL'ye kadar nakit kredi imkanı sunuyor. Kampanya sayesinde emekliler, finansal ihtiyaçlarını uygun koşullarda karşılayabilecek. Vakıfbank, emeklilere yönelik düzenlediği bu kampanya kapsamında, emekli maaşını Vakıfbank'tan alan ve düzenli müşterisi olan tüm emeklilere 6.800 TL'ye kadar nakit kredi verileceğini duyurdu.

Kampanyadan yararlanmak için tek şart, emekli maaşının Vakıfbank hesabından çekilmesi ve bankanın düzenli müşterisi olunması. Başvurular ise kolaylıkla Vakıfbank mobil uygulaması ya da şubeler aracılığıyla yapılabiliyor.


Verilen kredilerin ödeme planı da oldukça esnek tutulmuş. Krediler 3 ay ertelemeli olarak kullandırılacak. Böylece emekliler, kredi paralarını ihtiyaç duydukları anda kullanabilecek ancak 3 ay sonra başlayacak taksit ödemeleriyle bankaya geri ödeyebilecek.

Vakıfbank yetkilileri, kampanya sayesinde emeklilere büyük kolaylık sağlanacağını ifade etti. Nakit ihtiyaçların hızla giderilebileceği, uygun faiz oranlarıyla kredi kullanılabileceği belirtildi. Böylece emeklilerin finansal sıkıntılarının önüne geçilmesi hedefleniyor.

Kampanya kapsamında sunulan avantajlardan yararlanmak isteyen emeklilerin, Vakıfbank'ın internet sitesi ya da mobil uygulaması üzerinden detaylı bilgi alabileceği bildirildi.

Ekonomi Haberleri