Emeklilere Özel Müjde: Yeni Yıla Özel 4.000 TL İkramiye O Bankadan!

ING Bank, 17 Aralık 2023 tarihinde başlattığı yeni kampanya ile emekliler için sevindirici bir haber sundu. Bu kampanya kapsamında emeklilere sağlanacak olan 8500 TL'lik promosyonun yanı sıra ekstra olarak 4000 TL nakit destek verilecek. Bu fırsat 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak.

Emekli Promosyonu Detayları:

ING Bank'ın Aralık ayıyla birlikte başlattığı özel promosyon kampanyası, 4A, 4B ve 4C kapsamındaki tüm emeklileri içeriyor. 8500 TL promosyon, 3 yıl süreyle devam edecek bir taahhüt karşılığında sağlanacak. Ancak, bu kampanyanın avantajları sadece bu kadarla sınırlı değil.

Ekstra Avantajlar:

Bankanın sunmuş olduğu bu özel kampanya, emeklilere ekstra faydalar da sunuyor. 3 yıl taahhüt veren emekliler sadece promosyonla yetinmeyecek ayrıca 4000 TL nakit desteği de kazanacaklar. Bu destek, fatura ödemeleri için kullanılabilecek. Emekliler, fatura başına 1000 TL olmak üzere toplamda 4000 TL ek ödeme alabilecekler.

Kolay Başvuru:

ING Bank'ın bu promosyon kampanyasına başvuruları online olarak yapılabilmektedir. Mobil bankacılık ya da internet bankacılığı üzerinden yapılacak olan başvurular sayesinde emekliler, hızlı ve kolay bir şekilde kampanyadan yararlanabilecekler. Şubeye gitme zorunluluğu olmadan, sadece birkaç tıklama ile başvurularını tamamlayabilecek olan emekliler, 5 dakika içerisinde maaş taşıma işlemlerini sonlandırabilecekler. Başvuruların ardından emekli promosyonu IBAN numarasına 3 gün içinde aktarılacak.

ING Bank'ın emeklilere yönelik bu kampanyası, diğer bankalarla rekabeti artırarak emeklilere ekonomik anlamda büyük avantajlar sunmaktadır. 8500 TL promosyon, 4000 TL nakit destek ve online başvuru kolaylığı ile ING Bank, emeklilere mali destek sağlamaya devam etmektedir. Emekliler, kampanya detaylarını inceleyerek bu avantajlı teklifi değerlendirebilir ve maaşlarını kazançlı bir şekilde taşıyabilirler.

Ekonomi Haberleri