Emeklilere oh çektirecek 15.000 TL nakit ikramiye! Tek işlemle hesaba yatacak

Emeklilere özel ödemeler! Bu fırsatları kaçırmayın! Tüm detaylar haberimizde.

Emeklilere özel 15 bin TL ödeme yapılacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EMEKLİLERE ÖZEL 15 BİN TL ÖDEME

Emekli maaşlarına yapılan zamlar sonrasında bankaların emekli promosyon tutarları da yükselmeye başladı. Bankaların emekli promosyonlarından faydalanabilmek için emekli maaşının bankaya taşınması ve üç sene bankada kalma taahhüdü verilmesi gerekiyor. Güncel tutarlara göre bankaların promosyon ödemeleri şu şekilde;


-Akbank emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilerine 6 bin TL ile 10 bin TL aralığında ödeme yapıyor. Her otomatik fatura talimatı için 400 TL, toplam 2 bin TL chip-para ödemesi de yapılıyor.

-Denizbank emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilerine 3 bin TL ile 5 bin TL aralığında ödeme yapıyor. EYT yasası kapsamında emekli olan müşterilere 10 bin TL'ye varan ödeme yapılıyor.

-Fibabanka maaşını bankaya taşıyan müşterilerine 4 bin 500 TL ile 7 bin 500 TL aralığında promosyon ödemesi yapıyor.

-Garanti BBVA maaşını bankaya taşıyan müşterilerine 4 bin 500 TL ile 7 bin 500 TL aralığında nakit ödeme ve kredi kartından yapılan 500 TL harcamaya 1000 TL, mobil uygulamadan maaş taşıma işlemini yapan müşterilerine 1500 TL bonus ödemesi yapıyor.

-ING Bank 31 Ocak tarihine kadar emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilerine 10 bin TL'ye varan nakit promosyon ödemesi, her otomatik fatura talimatı için 1000 TL toplam 5 bin TL ek ödeme yapıyor.

-İş Bankası emekli maaş baremlerine göre 4 bin 500 TL ile 7 bin 500 TL aralığında nakit promosyon ödemesi yapıyor. 

Ekonomi Haberleri