Emeklilere Müjdeli Haber: Zam Tarihi Erken Açıklandı! Ankara'da Heyecan Dorukta... Erdoğan Detayları Paylaştı

Milyonlarca emekliyi sevinçten zıplatacak gelişme! Seyyanen zamda tarih erkene alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müjdeyi duyurdu. İşte detaylar haberimizde...

Son dakika haberi... Emekli maaşlarında flaş gelişme! Emekli maaşlarına gelen yüzde 25'lik zam sonrası Cumhur İttifakı'nın önemli ortaklarından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, zammın yeterli bulunmadığını dile getirip seyyanen zam çağrısında bulunmuştu. AK Parti'den bu çağrıya ilk yanıt geldi.

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği ek zam haberi sonunda geldi. ÖTV ve KDV'ye gelen zamlar sonrası emekliler, "Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek?" sorularını araştırmaya başladı. Refah payıyla birlikte emeklinin zam oranı yüzde 25'e tamamlanmıştı. Ancak gelen KDV ve ÖTV zamları sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Emeklilerimize yapılan yüzde 25’lik maaş artışı, gördüğümüz kadarıyla makul ve yeterli bulunmamıştır. 8 bin 77 liralık seyyanen artışın kök ücrete aynısıyla emekli maaşlarına yansıtılması beklentimiz ve talebimizdir" diyerek seyyanen zam çağrısında bulunmuştu.

Erdoğan'dan Emeklilere Zam Müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez turunun ardından uçakta gazetecilerin sorularına yanıt verirken emekli maaşları için yıl sonunu işaret etmişti. "Memura, işçiye ve emekliye bütçe şartlarını zorlayarak yapabileceğimiz en iyi zammı yaptık" diyen Erdoğan, "Emekliler noktasında da yıl sonu itibarıyla yeniden bir değerlendirme yapmamız söz konusu" ifadelerini kullanmıştı. Show Haber'in haberine göre seyyanen zam seçeneği akıllara getiren bu mesaj sonrası emekliler yeni maaşları için artık yeni yılı bekliyor.

Zamda Tarih Erkene Alındı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin çağrısına yanıt olarak seyyanen zam tarihini erkene aldı. Emeklilere müjdeli haber, Ankara kulislerinde büyük heyecana neden oldu. Yapılan değerlendirme sonucunda, emekli maaşlarına yapılacak olan seyyanen zam, daha önce belirlenen tarihten önce gerçekleştirilecek.

Milyonlarca emekli, yapılan bu zam düzenlemesiyle sevinçten havalara uçtu. Zamın erkene alınması, emeklilerin maddi durumlarına katkı sağlayacak ve hayatlarını bir nebze daha kolaylaştıracak.

Bu gelişmeyle birlikte emekliler, maaşlarına yapılacak olan seyyanen zamın miktarını merakla beklemeye başladı. Zamla birlikte emekli maaşlarındaki artış, emeklilerin yaşam standartlarını yükseltecek ve ekonomik açıdan rahatlamalarını sağlayacak.

Ekonomi Haberleri