Emeklilere Müjde: Cumhurbaşkanı İmzasıyla İkramiyeler İkiye Katlanıyor!

Emeklilere müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla çifter çifter ikramiye geliyor. SSK, BAĞ-KUR, 4C ve EYT emeklilerine toplamda 8.000 TL bayram ikramiyesi ödenecek.

Emekliye İkişer İkişer İkramiye Yatacak

Emekliye akşam müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan az önce imzaladı. Emekli vatandaşlara çifter çifter ikramiye ödenecek. 4000+4000 TL emeklinin IBAN numarası üzerinden yatacak. 2024 emekli bayram ikramiyesi şimdiden açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram seçim öncesinde bu konuda emeklilere verdiği sözü tuttu. Merakla beklenen ikramiye ödemesinin detayları da ortaya çıktı. SSK, BAĞ-KUR, 4C ve EYT emeklisi olanlara büyük fırsat doğdu.

SSK, BAĞ-KUR, 4C Emeklisine Müjde Az Önce Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yeni karar resmi gazetede yayımlandı. Artık emeklilere çifter çifter bayram ikramiyesi geliyor. Milyonlarca emekli kararı duyunca sevinçten erken bayram edecek. Çünkü 2024 emekli bayram ikramiyesi şimdiden açıklandı. SSK, BAĞ-KUR memur emeklisi ve EYT emeklisine 4000+4000 TL olmak üzere 8.000 TL ikramiye ödemesi yapılacak. Emekliye erken bayramı getiren haberi az önce Cumhurbaşkanı verdi. Emekliler bu haberle sevinç çığlıkları atacak. Son dakika emekliye büyük müjdenin detayları haberimizde…

Emekliye Müjde

16 milyon emekliye büyük ikramiye müjdesi geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan az önce imzayı attı. Emekliye bayram ikramiyesi erken müjdelendi. SSK, BAĞ-KUR memur emeklisi ve EYT emeklisi vatandaşlara dini bayramlar öncesinde ödenen ikramiyeye zam yapıldı. Karar SSK, BAĞ-KUR ve memur emeklisi vatandaşları çok sevindirecek. Çünkü yeni ikramiyeler çifter çifter hesaplara yatacak. Yeni ikramiye ödemesi ile ilgili detaylar yine bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından paylaşıldı.

Emekli Bayram İkramiyesi 4000 TL'ye Yükseldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile resmi gazetede yayınlanan yeni karar doğrultusunda emekli bayram ikramiyesine artış yapıldı. Yeni bayram ikramiyesi artık 4.000 TL olarak ödenecek. Yani Ramazan Bayramı öncesi 4000 TL ve Kurban Bayramı öncesi 4000 TL olarak toplamda 8000 TL ödeme emeklinin IBAN numarasına maaşı ile birlikte aktarılacak.

Ekonomi Haberleri