Emeklilere Devrim Niteliğinde Müjde: Cumhuriyet Altını Hediye! Bağkur ve SSK Emekliler Alacak

Milyonlarca emekli, Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi haberiyle heyecan dolu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konuda çalışmalar yaptığı belirtiliyor ve ikramiyenin en az 5 bin lira olacağı tahmin ediliyor. İşte, emeklilere verilecek olan bu özel ikramiye ile ilgili tüm detaylar...

Türkiye'deki emeklilere müjde! Cumhuriyet Bayramı'nda özel bir sürpriz var. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla, emeklilere 100. yıl kutlamaları için 5 bin liralık özel bir ikramiye verilmesi planlanıyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bu konuda çalışmaları sürdürüyor.

Bu yıl, emeklilere sadece Kurban ve Ramazan Bayramları'nda değil, aynı zamanda Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak bir kez de Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verileceği gündemde. Milyonlarca emekliyi sevindirecek bu ödemenin detayları merak ediliyor. İşte, emekliye özel Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi hakkında merak edilenler...

Cumhuriyet Bayramı İkramiyesi Emeklilere Verilecek Mi?

Özellikle sosyal medyada gündemde olan bir konu, emeklilere Cumhuriyet Bayramı'na özel 100. yıl ikramiyesinin verileceği. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konuda çalışma yapılması talimatı verdiği ve Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın da hazırlıklara başladığı belirtiliyor. Yapılan çalışma sonucunda öneri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak. Bir defaya mahsus verilecek olan ikramiyenin 5 bin lira olacağı tahmin ediliyor.

Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi hakkındaki resmi açıklamanın çalışmaların tamamlanmasının ardından ve en geç 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde yapılması bekleniyor.

Ekonomi Haberleri