Emeklilere cumhurbaşkanı jesti! İkramiye gibi ödemeler başlıyor: Rakamı duyanın aklı çıkacak

Yeni yıl yaklaşırken emeklilerin yüzünü güldürecek haberler ardı ardına geliyor. Milyonlarca emekli bu haberi duyunca adeta bayram edecek. İşte detaylar…

Yıl sonuna az bir zaman kala emekli vatandaşların ayaklarını yerden kesecek son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Detaylar haberimizde…


CUMHURBAŞKANI ONAYLADI! EMEKLİYE YILBAŞI MÜJDESİ AKŞAM ÜSTÜ GELDİ

Emekli ‘ye yeni yıl müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylandı. Emekliler kalan 4 günü kaçırmayın. Ödemeler tam anlamıyla hesabınıza yatırılır.

Milyonlarca emekli için yılbaşı çok önemli. Emekliler ekonomik kriz nedeniyle zorluk yaşıyor ve kendilerine sunulan yeni fırsatları dikkatle takip edip değerlendirmek istiyor. Şu sıralar en çok araştırılan soru emeklilerin yılbaşı ikramiyesi alıp almayacağıdır. Emeklilere son dakika ikramiyesinin cumhurbaşkanı tarafından onaylandığı haberi geldi. Üç kamu sektörü bankası harekete geçerek fonların yeni yıldan önce emeklilere akmasına izin verdi.

Emeklilere, emekli maaşı artışları öncesinde faizli nakit desteği sağlanma ihtimali de dikkat çekiyor. Bankalar SSK BAĞ-KUR 4C ve EYT emeklilerine ardı ardına fırsatlar sunuyor. Bu kez üç kamu bankası cumhurbaşkanının talimatıyla harekete geçti. Emeklilere yönelik destek tedbirleri açıklandı. Cumhurbaşkanı tarafından onaylanan 5 bin TL'ye kadar emeklilik desteği geçtiğimiz günlerde Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından açıklandı. Emeklilere büyük fayda sağlayacak yeni kampanyanın detayları için tıklayınız.

EMEKLİYE CUMHURBAŞKANI ONAYLI İKRAMİYE

Devlet Bankası emeklilere özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Yeni yıl öncesinde yeni fırsatlar açıklandı. Cumhurbaşkanı tarafından onaylanan ikramiyeler emekli SSK ve BAĞ-KUR emeklileri ile EYT emeklilerine ödenecek. Emeklilere yönelik yıl sonu ve yılbaşı ikramiyelerine ilişkin tüm detaylar açıklandı. Emeklilere yönelik bu yeni fırsat aslında yeni değil. Kamu bankaları uzun süredir emekli maaşı kampanyaları yürütüyor.

ZİRAAT VAKIF VE HALKBANK’TAN EMEKLİYE 5000 TL ÖDEME VAR

Yeni yıl öncesinde emeklilik desteği arayan Ziraat Bankası Vakfı ve Halkbank'tan 5 bin TL ödeme yapılacak. Bu ödemeye SSK BAĞ-KUR’un her emekli çalışanı veya EYT emeklisi başvurabilir. Başvurular dijital ortamdan veya banka şubesinden yapılabilir.

Yılbaşı ikramiyesi dağıtımı yapan Ziraat Bankası, Vakıf Bank ve Halk Bankası da nakit ihtiyacı olan emeklilere özel fırsatlar sunuyor. Üç kamu bankasından emeklilere yönelik kredi tutarı 5.000 TL olmakla birlikte, düşük faiz oranlarıyla 50.000 TL'ye kadar finansman seçenekleri de mevcut.

EMEKLİYE ÖZEL KREDİ FAİZ ORANLARI

Emeklilere özel kredi faiz oranları da Ziraat Vakıf ve Halkbank tarafından açıklandı. Tüm SSK Bekir emeklileri ve EYT emeklileri de 36 aya kadar 50.000 TL'ye varan düşük faizli krediden yararlanabiliyor. Maaşınızı üç yıl süreyle devlet bankasına havale ederek düşük faizli kredi alabilir ve yeni yıla gönül rahatlığıyla başlayabilirsiniz.

Ekonomi Haberleri