Emeklilere 9000 TL Ek Ödeme Yapılacak: İşte Erdoğan'ın Talimatı!

Kamu bankaları tarafından emeklilere sunulan bir fırsat daha var. Maaşını taşıyarak 3 yıllığına devlet bankalarından alma sözü veren emekliler, aynı zamanda 50.000 TL'ye kadar en uygun faiz oranı ile kredi kullanma şansına da sahip olacaklar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı sonrasında Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, emeklilere özel ödeme için harekete geçti. 7/24 nakit destek ödemesi, emeklilerin IBAN numaralarına kamu bankaları tarafından aktarılacak. Emekliler Günü ve gece demeden başvuru yaparak ödemeden faydalanma imkanına sahip olacaklar. Emekli maaşı alan veya promosyon kampanyasına katılmak isteyenlerin son başvuru tarihi, 30 Ağustos 2023 olarak belirlendi. Bu tarihe kadar emekliler, başvuru işlemlerini e-devlet üzerinden, banka şubelerinden, mobil bankacılıktan ve internet bankacılığından hemen yapabilecekler.

Yeni Kampanya: Emeklilere 9000 TL Nakit Destek Ödemesi!

Emekliye müjdeler Ağustos ayında da gelmeye devam ediyor. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank tarafından başvuru yapan emeklilere nakit destek ödemesi verilecek. 9.000 TL'yi bulan nakit destek ödemesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat geldi. Milyonlarca emekliyi kapsayan ödemeler ay sonuna kadar devam edecek.

30 Ağustos'a Kadar Başvuru Yapanlar Faydalanacak!

Emekli maaşı alan 16 milyon vatandaşı sevindirecek gelişme, son dakika olarak duyuruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği talimat doğrultusunda kamu bankaları Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, emekliye ek ödeme yapılacağını açıkladı. SSK, BAĞ-KUR, memur emeklisi ve EYT emeklisi fark etmeden milyonlarca vatandaş, başvuru yapma koşulu ile ek ödeme imkanlarını değerlendirebilecekler. Başvurular, TC kimlik numarası üzerinden şubelerden ya da internet bankacılığı üzerinden gerçekleşebiliyor.

Emekliye 9.000 TL Promosyonu Fırsatı!

Kamu bankaları tarafından emekliye 9.000 TL'ye varan promosyon fırsatı sunuluyor. 4A, 4B, 4C ve EYT emeklisi olan vatandaşlar, 3 yıllığına maaş taşıma başvurusu yapma koşulu ile kamu bankalarından promosyon ödemesi alma hakkına sahip oluyorlar. Promosyon kampanyası kapsamında emekli vatandaşlar için geri ödeme ya da karşılık yok.

Ekonomi Haberleri