Emeklilere 1.500 TL'lik can suyu desteği! 5 saniyede başvuran tüm emeklilere ödenecek

Tüm emeklilerin faydalanabileceği 1.500 TL'lik yardım desteği yolda! SSK ve BAĞ-KUR emeklilerin dikkatine, Bankkart emeklilere özel kampanya başlatıyor. Detaylar haberin devamında...

Bankkart'tan Emeklilere Özel Kampanya

Bankkart, emeklilere yönelik yeni bir kampanya başlattı. 1-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya, emekli maaşını Bankkart’tan alan müşterilere özel cazip fırsatı ayağına getiriyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız, işlem öncesinde Bankkart Mobil uygulaması üzerinden, bankkart.com.tr adresinden ya da M1500 yazarak 4757'ye SMS göndererek kampanyaya katılmaları gerektiği duyuruldu. Bankkart kampanyasına başvuran emekli vatandaşlar başvurdukları kampanya avantajlarından yararlanabilecek.

Bankkart'ın Sunduğu Avantajlar


Kampanya bitene kadar Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartında bulunan özelliklerini kullanarak Market sektöründeki Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde yapılan her 750 Türk Lirası ve üzeri alış-verişlerde 75 TL'lik Bankkart Lira hediye. Toplamda ise kampanya süresince 1500 TL'lik bir Bankkart Lira kazanma şansı hayatta.

Ziraat Bankası'ndan Yeni Kampanya Detayları Açıklandı

Ziraat Bankası'nın başlattığı yeni kampanyanın ayrıntıları kesinleşti. Kampanyaya ilişkin yapılan bu iletide, bazı önemli bilgiler ve kurallar vurgulandı:

E-Ticaret İşlemleri: Kampanya, e-ticaret işlemlerini kapsamamaktadır.

Aynı Gün İşlem Kısıtlaması: Aynı gün içinde aynı işyerinde yapılan işlemlerden sadece ilk işlem kampanyaya dahil edilecektir.

Anında Bankkart Lira Yükleme: Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilere, kazandıkları Bankkart Liralar anında yüklenecektir.

Maksimum Bankkart Lira Tutarı: Kampanya dönemi boyunca bir müşteri en fazla 1.500 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

Kart Türleri Nelerdir: Kampanyaya sadece asıl kart sahipleri katılabilir. Asıl karta bağlı ek kartlarla yapılan işlemler, asıl kartın kampanya harcamalarına dahil edilecektir.

Uygun Kart Ürünleri: Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılan işlemler kampanya kapsamına alınmamaktadır.

Para Yükleme ve Diğer İşlemler: Karta para yükleme işlemleri ve nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanımı gibi işlemler kampanya dışında kalmıştır.



Maaş Taşıma Durumu: Kampanya dönemi içinde maaşını başka bir kuruma taşıyan müşterilerin kazanılan Bankkart Liraları geri alınacaktır.

İade İşlemleri: Kampanya dönemi içinde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liralar geri alınacaktır.

Geri Alım Kısıtlaması: Bankkart Lira geri alımlarında, müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması halinde kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır.

Kampanya Kombinasyonu: Kampanya, diğer mevcut kampanyalarla birleştirilemez.

Ekonomi Haberleri