Emekliler o bankanın kapısında kuyruk oldu! Yılda bir kere gelen fırsat

Emekliler bankaların promosyon tutarlarını araştırmaya devam ediyor. Bu banka rekor kırdı! Tüm detaylar haberimizde.

En yüksek promosyon ödemesini yapan banka belli oldu! Bu fırsatı kaçıran çok üzülür! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EN YÜKSEK PROMOSYON ÖDEMESİ YAPAN BANKA

Emekli vatandaşlar bankaların güncel promosyon tutarlarını araştırmaya devam ederken ING Bank yeni senenin promosyon tutarlarını açıkladı. Emekli maaşını bankaya taşıyan ve üç sene bankada kalma taahhüdü veren emekli müşterilere 10 bin TL'ye varan promosyon ödemesi yapılıyor. Emekli maaşını ilk kez bankaya taşıyanlar vadesiz hesapları üstünden verilen otomatik fatura talimatları karşılığında 5 bin TL'ye varan ek ödül kazanabiliyor. Emekli maaşı taşıma işlemleri banka şubelerinden, bankanın mobil uygulaması üstünden ve e-Devlet sistemi üzerinden kolaylıkla yapılabiliyor. Yeni emekli olanlar ve EYT yasasıyla emekli olan vatandaşlar da promosyon ödemelerinden faydalanabiliyor. Promosyon kampanyasından faydalanabilmek için 31 Ocak tarihine kadar emekli maaşı taşıma işlemlerinin yapılması gerekiyor.


 Emekli promosyonundan faydalanmak için üç sene bankada kalma taahhüdü verilmesi gerekiyor. 3 bin 500 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 6 bin TL, 3 bin 500 TL ile 7 bin 500 TL aralığında emekli maaşı alanlara 7 bin TL, 7 bin 500 TL ile 10 bin TL aralığında emekli maaşı alanlara 9 bin TL, 10 bin TL ve üstünde emekli maaşı alanlara 10 bin TL promosyon ödemesi yapılıyor. 10 Ocak ile 31 Ocak tarihleri arasında bankanın mobil uygulaması üstünden müşteri olanlar ve emekli maaşı ilk kez bankaya yattıktan sonra vadesiz hesap üstünden otomatik fatura talimatı verenlere 1000 TL, toplam 5 bin TL ek ödeme yapılıyor. Aynı zamanda maaşını bankaya taşıyanlar dijital kanallar aracılığıyla yaptıkları transfer işlemlerinde para ödemiyor ve ilk kez aldıkları kredi kartı için 1 sene boyunca aidat ödemesi yapılmıyor. Aynı zamanda emeklilere ihtiyaç kredisi uygun faiz oranlarıyla veriliyor ve üç ay boyu turuncu ekstra puan avantajları sunuluyor. 

Ekonomi Haberleri