Emekliler ING'ye hayır diyemeyecek! Bu aya özel başvurana 12.500 TL'ye kadar nakit hediye!

Bankaların emeklilere özel yaptığı emekli maaşı promosyonları emekli vatandaşların en çok merak edip araştırdığı konulardan birisi oldu. Emekli olanlara ve olacaklar o bankadan sevindiren haber geldi. İşte haberin detayları…

Her ay yenilenen emekli kampanyalarına yeni bir kampanya haberi daha katıldı. Milyonlarca emekli vatandaşı yakından ilgilendiren kampanyanın tüm detayları haberimizde…


ING'DEN EMEKLİYE 12 BİN 500 TL! BAŞVURU YAPANLARIN HESABINA YATIYOR

ING, emeklilere yönelik 12 bin 500 TL'ye varan nakit promosyon kampanyası duyurdu. İşte detaylar...

ING'nin SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) kapsamında emekli maaşı alan kişilere yönelik sunduğu kampanya sayesinde maaş miktarınıza göre çeşitli ek nakit promosyonları alabilirsiniz.

Bu promosyonlar, emekli maaşını sosyal güvenlik kurumlarından (SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı) ING'ye aktaran herkese sunulmaktadır ve herhangi bir ek koşul aranmamaktadır.

Ayrıca Otomatik Ödeme Talimatı vererek faturalarınızı ING ile düzenli ödemeye başladığınızda ek para iadesi kampanyaları da sizi bekliyor. Bu sayede toplam 12.500 TL'ye kadar nakit promosyon kazanabilirsiniz. Kampanyadan yeni emekliler ve emeklilik çağındakiler de dahil edilerek pek çok emekli yararlanıyor.

Bu fırsatlardan yararlanmak için emekliliğinizi ING'ye aktarmanız yeterli. Maaşınıza bağlı olarak 8.500 TL'ye varan ek nakit promosyonlarından yararlanabilirsiniz. Ayrıca otomatik fatura üzerinden sipariş vererek 4.000 TL'ye varan nakit promosyonu kazanma şansınız da var.

EMEKLİ NAKİT PROMOSYONU ÖDEME DETAYLARI

ING, emeklilere finansal hizmet sunarak emeklilik müşterilerine mükemmel fırsatlar sunuyor.

ING'nin emeklilik transfer kampanyası, mevcut ve yeni emekli olan müşterilere maaşlarını ekonomik açıdan cazip koşullarla ING’ye aktarma fırsatı sunmaktadır.

Kampanya kapsamında SGK emekli maaşı alanlar (SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı), maaş tutarlarına göre ek nakit promosyonlarından yararlanabiliyor. Aylık 3.500 TL'ye kadar alışveriş yapanlar 5.100 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında alışveriş yapanlar 5.950 TL,7.500 TL ile 10.000 TL arasında alışveriş yapanlar 7.650 TL, Aylık 10.000 TL'nin üzerinde alışveriş yapanlar 8.500 TL kazanabiliyor. Kampanya süresince emekli maaşını ING'ye aktaran ve bu bankadan 3 yıl süreyle almayı kabul eden her müşteri, belirtilen promosyon nakit ödemesinden Ek ürün şartları olmaksızın faydalanabilir.

Promosyon ödemeleri 3 yıl boyunca peşin olarak ödenir ve taahhüt dönemi başlangıç tarihine göre hesaplanır.

Ayrıca ING, birden fazla reklam kampanyasının aynı anda kullanılamayacağını belirtse dahi kampanyaların tarih ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Yeni emekliler ve emeklilik çağındakiler de bu heyecan verici kampanyadan faydalanabiliyor.

Bu fırsattan yararlanmak isteyen emekliler, ING Acente veya ING Telefon Bankacılığından talepte bulunabilirler.

Program, 13 Mart 2023- 30 Kasım 2023 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler için geçerli olup, bu tarihler dışında promosyon alan müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır.

ING, bu özel kampanyayla emeklilere maddi destek sağlamaya devam ediyor.

 Emekliler, ING'in avantajlı koşullarıyla maaşlarını taşıyarak nakit promosyon fırsatından faydalanabilirler.

Ekonomi Haberleri