Emekli maaşını Ziraat'ten alanlara müjde! Başvuran zamlı fark ödemesi alacak!

Ziraat Bankası, promosyon ödemelerine güncelleme yaparak, bankaya başvuranlara daha yüksek ödeme uygulamasına geçti. Şu anda Ziraat Bankası'na başvuru yapan müşteriler, promosyon ücretlerini zamlı olarak alacaklar.

Ziraat Bankası tarafından yapılan bir duyuruda emekliler için promosyon ücretlerinin güncellendiği açıklandı. Güncelleme, bankaya emekli maaş hesabını taşıyarak başvuranlara daha fazla ödeme olanağı sağlayacak.

Banka yetkilileri tarafından yapılan açıklamanın içeriğinde promosyon ücretlerinde gerçekleştirilen oran güncellemesinin bankanın genel yönergeleri dahilinde yapıldığı belirtildi. Ödeme tutarındaki artışın bankanın hizmet kalitesini artırmak ve müşteri memnuniyetini sağlayabilmek için yapıldığı vurgulandı. Açıklamada şöyle denildi:


"Bankamız aracılığıyla SGK emekli maaşı alan müşterilerimize 12.000 TL'ye kadar özel ödeme imkânı sunuyoruz.

3 yıllık promosyon ön ödemesi vardır. Müşterilerden gelen başvurular, 2022 yılı için mevcut fonlama tutarı iade edilmeden kabul edilecek, ancak önceki dönemlere ait iade tutarı, 2024 yılında promosyon kullandırımı sırasında sistematik olarak mahsup edilecek.

 Emekli maaşını Ziraat Bankası aracılığıyla alan müşterilerin, destekten faydalanabilmeleri için emekli maaşlarını 3 yıl süreyle banka aracılığıyla almaları yeterli. Hesaplamalar brüt maaş üzerinden yapılmaktadır.

Promosyon ödemesi ile ilgili başvurularınızı;

Şubelerimizden,

İnternet Şubemizden,

Ziraat Mobil uygulamasından,

ATM'lerimizden,

SMS başvurusundan

Müşteri İletişim Merkezimizden yapabilirsiniz.

4757'ye "PRO" ve ardından boşluk bırakarak "TC Kimlik numarası" yazarak SMS gönderenler Müşteri İletişim Merkezi tarafından aranarak onayları alınacaktır.

Daha detaylı bilgi almak için ise 0850 220 00 00 numaralı Müşteri İletişim Merkezimize ulaşabilirsiniz."

Ekonomi Haberleri