Emekli maaşını Ziraat Bankası ATM'sinden çekenler dikkat! 1000 TL ek ödeme onaylandı!

Emekliler dikkat! Maaşınızı Ziraat Bankası'ndan çekiyorsanız bu müjdeli haberimiz size! Bin lira para iadesi yapılacak. Detaylar haberimizde.

Ziraat Bankası'ndan bir muhteşem kampanya daha geldi. Bankadan maaş alan emeklilere bin TL'ye kadar geri ödeme fırsatı sundu. Türkiye'nin tüm illerinde uygulanacak kampanyada, banka kartı sahibi emekliler anlaşmalı işyerlerinden bin lira ve üzeri alışverişlerinde 100 TL Bankart Lirası kazanabilecek. Kazandığınız Bankkart liraları Ziraat Bankası anlaşmalı tüm işyerlerinde kullanabilirsiniz.

EMEKLİLER İÇİN MUHTEŞEM KAMPANYA

Zirat Bankası, ağustos ayı adına başlattığı kampanyayla maaşını bankadan alan emekli vatandaşlara bin TL'ye kadar iade sağlayacak. Türkiye'nin tüm illerinde geçerli olan kampanya kapsamında emekli Bankkart sahipleri, anlaşmalı iş yerlerinden bin lira ve üzeri alışverişlerinde 100 TL değerinde Bankkart Lira kazanabiliyor. Kazanılan Bankkart Liraları anlaşmalı işyerlerinde kullanılarak emeklilere alışverişlerde ek fırsatlar sağlanıyor. Bu promosyondan faydalanmak isteyen emekli vatandaşların ilk olarak maaşlarını Ziraat Bankası'ndan almaları ve Bankkart'a sahip olmaları gerekmektedir. Bankkart hem kredi kartı hem de banka kartı olarak kullanılabilecek çok yönlü bir ödeme yöntemidir. Bu kartla Ziraat Bankası anlaşmalı işyerlerinden yapacağınız her bin lira ve üstü alışverişinizde 100 TL değerinde Bankkart Lirası alacaksınız. 


Toplamda bin liraya kadar Bankkart Liranız olabilir. Kazandığınız Bankkart liraları Ziraat Bank anlaşmalı tüm işyerlerinde kullanabilirsiniz. Bu kartla alışveriş yaptığınızda ek fırsatlar elde ederken, emekliler de bankanın farklı sektörlerdeki işyerlerinde bu avantajlardan yararlanarak tasarruf edebiliyor. Bankkart Lira'nın geçerlilik süresi ve kullanım koşullarına ilişkin detaylı bilgisine Ziraat Bankası web sitesi ya da mobil uygulaması aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Emekliler bu avantajdan faydalanmak adına Ziraat Bankası'nın anlaşmalı işyerlerine gidebilir ya da bankanın resmi dijital platformlarını takip ederek kampanya hakkında bilgi alabilir.

Ekonomi Haberleri