Emekli maaşı yetmeyenlere 25.000 TL nakit ödeme! Halkbank emeklilerin gönlünü alacak

Halkbank'ın emekliler için hazırladığı ihtiyaç kredisi kampanyasının emekli vatandaşların nakde olan ihtiyaçlarını karşıylaacağı söyleniyor. Emekliler, aylık yüzde 3,69 faizle 50 bin TL tutarına kadar 36 ay vadeli ihtiyaç kredisinden yararlanabilecek.

Halkbank, emeklilerin maddi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla özel olarak hazırladığı ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı. Bu kampanya, emeklilerin likidite ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlayacak. Kampanya kapsamında emekliler yüzde 3,69 faiz oranı ile birlikte 50 bin TL tutarına kadar 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi alabilecekler.

GEREKLİ KREDİ ŞARTLARI

İhtiyaç kredisi kampanyalarının çeşitliliği açısından bakıldığında en fazla kampanyayı düzenleyen kuruluşun Halkbank olduğu görülüyor. Halkbank, her toplumsal kesime farklı ihtiyaç kredisi olanakları sunmaktadır.

Halkbank, emekli müşteri sayısı bakımından önde gelen bankalardan biri olarak biliniyor. Banka, emekli olan müşteri sayısının fazla olduğu durumlarda onlara özel olarak hazırlanan finansal çözümler geliştiriyor. Bu nedenle Halkbank, emeklilere özel hazırlanan ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu.


Halkbank'ı emeklilik planından ayıran önemli özelliği kredi faiz oranıdır. Emekliler aylık olarak yüzde 3,69 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. Halkbank ihtiyaç kredileri genellikle daha yüksek standart aylık faiz oranına sahiptir. Yani emekliler kredi almanın bir nebze olsun faydasını görecekler.

Halkbank'ın emekli maaşı alan müşterileri 36 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. Tipik olarak emeklilerin çoğunluğu uzun vadeli tüketici kredilerine güvenmeyi tercih etmiyor. Bu nedenle emekliler için 36 ay vadeli ve 50.000 TL limitli ihtiyaç kredisi daha uygundur. 50.000 TL limitinin aşılması durumunda vade genellikle 24 aya düşürülür.

Hakbank'ın müşterileri sadece tüketici kredileri aracılığıyla finansmana erişim sağlamakla kalmıyor; Bu müşteriler ayrıca Halkbank ile promosyon anlaşması yaparak 5.000 TL'ye kadar emeklilik promosyon ödemesi alabiliyor. Bu ödemeler ücretsiz olsa da emeklilere oldukça fayda sağlıyor.

36 ay vadeli 25.000 TL tutarında ihtiyaç kredisi kullanan bir emekli müşteri, Halkbank'a aylık 1.471 TL kredi taksit ödüyor.

Ekonomi Haberleri