Elini çabuk tutan faiz maiz ödemiyor! Faizsiz 25.000 TL kredi için son şans

Kampanyanın bitmesine sayılı gün kaldı! Banka faizsiz kredi ödemesi yapıyor! Tüm detaylar haberimizde.

Banka müşterilerine güzel haber! Elini çabuk tutan faizsiz kredi ödemesi alacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MÜŞTERİLERE FAİZSİZ KREDİ ÖDEMESİ

Son dönemlerde nakit ihtiyacı olan ancak faiz ödemesi yapmak istemeyen vatandaşlar bankaların faizsiz kredi kampanyalarını yakından takip ediyor. Denizbank tarafından yapılan son duyurulara göre şartları taşıyan müşterilere 25 bin TL'ye kadar kredi ödemesi yapılacak. Kampanya 24 Haziran tarihine kadar bankanın mobil uygulaması üzerinden ilk kez müşteri olanlar için geçerli olacak. 


Görüntülü görüşme yöntemiyle banka müşterisi olanlar faizsiz 10 bin TL kredi ödemesinden faydalanabilecek. Bankanın diğer kampanyası ise 30 Haziran tarihine kadar müşteri olanlar için geçerli olacak. Bu tarihe kadar müşteri olanlar faizsiz 15 bin TL kredi ödemesinden faydalanabilecekler. Bankanın mobil uygulaması üzerinden müşteri olan ve kredi kartı başvurusu yaparak onay alan müşteriler faizsiz 15 bin TL'ye kadar taksitli nakit avans ödemesi alabilecek. Denizbank yeni müşterilerine harcamaları kapsamında farklı indirim ve bonus ödemeleri de yapacak. Denizbank faizsiz ihtiyaç kredisi ve taksitli nakit avans ödemeleriyle ilgili duyuruları resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları aracılığıyla müşterileriyle paylaşmaya devam ediyor. 

Ekonomi Haberleri