Elektrik, su, doğalgaz faturalarına 300 TL destek! Telefondan tek tıkla hesaba yatıyor

Müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla bankalar tarafından kampanya duyuruları yapılıyor. QNB Finansbank'ta son dakika bir kampanya duyurusu yaptı. Banka, kampanyanın ayrıntılarını resmi internet sitesinde duyurdu. İşte detaylar...

Elektrik, su ve doğalgaz faturalarını ödemek isteyen vatandaşlara müjde geldi. Faturalarını düzenli ödeyen vatandaşlara 100 TL ödeme yapılacak. Detaylar burada...


ELEKTRİK, SU, DOĞALGAZ FATURASI ÖDEYENLERE DUYURU YAPILDI! İSTEYEN HERKES BAŞVURABİLİR: PARA HEDİYE EDİLECEK

Banka, elektrik, su ve doğalgaz faturalarını ödeyen müşterilere yönelik otomatik fatura kampanyası duyurdu.

Otomatik fatura talimatı veren vatandaşlara özel kampanya kapsamında, her otomatik fatura için 100 TL nakit ödül verilecek.

FATURA ÖDEME KOLAYLIĞI: OTOMATİK FATURA KAMPANYASI DETAYLARI

QNB Finansbank, otomatik fatura talimatı veren müşterilerini ödüllendirmek amacıyla cazip bir kampanya başlattı. Banka, CardFinans ve QNB First logolu kredi kartı veya QNB Finansbank cari hesabından verilen her yeni otomatik fatura ödeme talimatında toplam 300 TL'ye kadar 100 TL'ye kadar kazanç fırsatı sunuyor.

KAMPANYA DETAYLARI VE ŞARTLARI

QNB Finansbank sponsorluğunda gerçekleşen kampanya 1 Ocak- 31 Ocak tarihleri arasında geçerlidir. Bu durum, promosyon dönemi boyunca CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesapları aracılığıyla yapılan tüm yeni otomatik fatura siparişleri için geçerlidir. Ancak promosyon süresi içinde iptal edip yeniden sipariş vermeniz durumunda avantajlardan yararlanmaya hak kazanamayacaksınız.

KAZANILAN PARAPUAN'LARIN KULLANIMI VE SON KULLANIM TARİHİ

Kampanya kapsamında toplanan ParaPuan'lar QNB Finansbank üye işyerlerinde ve QNB Finansbank POS'larında kullanılabilmektedir. Ancak kazanılan ParaPuan'lar 25 gün içerisinde kullanılmadığı takdirde düşülecektir. Ödeme tarihi itibarıyla hesap bakiyenizin veya kredi kartı limitinizin yetersiz olması durumunda faturanız ödenmeyecektir.

TEK SEFERLİK FIRSAT: HER MÜŞTERİ BİR DEFA YARARLANABİLİR

Her müşteri kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir ve toplamda 300 TL'ye kadar ParaPuan toplayabilir. Ayrıca bir promosyona dahil olan faturalar başka bir promosyona katılmak için kullanılamaz.

OTOMATİK FATURA TALİMATI NASIL VERİLİR?

Otomatik fatura ödeme talimatı QNB Finansbank şubelerinden, çağrı merkezlerinden, QNB Mobil'den veya bireysel internet bankacılığından verilebilmektedir. Promosyon 31 Ocak'a kadar geçerli olduğundan müşterilerin bu tarihi dikkate alması önemlidir.

Ekonomi Haberleri