Elektrik faturası kabarık gelen başvuruya koşacak! 250 TL fatura parası iade ediliyor!

Elektrik faturalarına gelen yüzde 38 zamla sarsılan vatandaşlar, Akbank'ın 250 TL iade kampanyası ile rahatladı.

Temmuz ayında elektrik faturalarına uygulanan yüzde 38 oranındaki büyük zam sonrası, vatandaşlar fatura ödemelerini nasıl karşılayacaklarını düşünürken, Akbank'tan müjdeli bir haber geldi. Elektrik faturasını Akbank üzerinden ödemeyen tüm müşteriler için geçerli olacak bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya kapsamında, 30 Temmuz'a kadar başvuru yapan herkes 250 TL'ye kadar para iadesi alacak.


AKBANK'TAN 250 TL PARA İADE KAMPANYASI

Akbank, Axess kart sahiplerine özel olarak düzenlediği bu kampanya ile Temmuz 2024'te elektrik faturaları için otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine chip-para kazandıracak. Kampanya, Axess, Axess Öğrenci ve Free kart sahiplerini kapsıyor. Yeni fatura talimatı veren herkes, talimat sayısına bağlı olarak 250 TL'ye kadar chip-para kazanacak.

KAMPANYA DETAYLARI VE KOŞULLARI

Kampanya kapsamında, her yeni fatura talimatı için belirli miktarda chip-para verilecek. Bu miktar, talimat sayısına göre değişiklik gösterecek ve maksimum 250 TL'ye kadar çıkabilecek. Kazanılan chip-paralar, 5 Ağustos itibarıyla hesaplara yatırılacak.

SON BAŞVURU TARİHİ 30 TEMMUZ

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin, 30 Temmuz'a kadar başvuru yapmaları gerekiyor. Elektrik faturalarını Akbank üzerinden ödeyerek 250 TL'ye kadar para iadesi almak isteyen vatandaşlar, bu fırsatı kaçırmamalı.

Elektrik faturalarına yapılan yüzde 38'lik zam sonrası vatandaşlar için büyük bir yük oluşurken, Akbank'ın sunduğu bu kampanya bir nebze olsun rahatlama sağladı. Elektrik faturalarını otomatik ödeme talimatı vererek ödeyen müşteriler, kampanya ile kazanacakları chip-para sayesinde bir miktar nefes alacak.

Ekonomi Haberleri