Ekonomist Mert Başaran'dan altın fiyatlarında şaşırtan tahmin! Bundan sonra olacakları peş peşe açıkladı! Altını olan da olmayan da...

Ünlü tahminci Mert Başaran'dan altın piyasası için şaşırtıcı bir öngörü daha geldi. Başaran'ın "yok artık" dedirten tahminine göre, altın fiyatları artık yükselişe geçecek ve bundan sonra büyük bir hareketlilik yaşanacak. İşte bütün detaylar...

Altın ve yatırım alanında uzman olarak bilinen Mert Başaran, gram altın fiyatları hakkında dikkat çekici tahminlerde bulundu.

Mert Başaran, altın fiyatları konusunda önemli bir uyarıda bulundu ve özellikle altının ons fiyatına dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bir hafta önce altın onsunun 1925 dolardan 1980 dolara yükseldiğini belirten Başaran, altın onsunun uzun süredir "uyuyor" gibi göründüğünü ancak şimdi uyanmaya başladığını ifade etti. 2070 dolar seviyesine 3 kez döndüğünü ve eğer 4. kez bu seviyeye gelirse altının farklı bir döneme girebileceğini dile getirdi.

Özellikle 2024'te Amerika'da faizlerin düşmesi durumunda, altın onsunun geleceği konusunda daha da dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Ekonomi Haberleri