Ekmeğe zam değil indirim geldi! Sadece 5 TL'ye satışlar başladı

Alaşehirli Esnafın Fedakar Hareketi! Kendi Karından Ödün Verdi, 7,5 TL'lik Ekmeği İhtiyaç Sahipleri İçin 5 TL'ye Satıyor. Esnaf, Mahallesine Destek Olarak Duyarlılıkta Zirve Yapıyor!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde faaliyet gösteren bir esnaf, özverili ve fedakar bir eylemle kendi kar marjından feragat ederek, normalde 7,5 TL olan 250 gram ağırlığındaki ekmeği, muhtaç kişilerin daha kolay bir şekilde edinebilmesi amacıyla 5 TL’ye satmaya başlamıştır. Market işletmecisi Sinan Demir, 7 yıldır ticaret yapıyor ve vatandaşlara hizmet anlamında kendi kar marjından fedakarlık yaptıklarını ifade etmiştir. 


Mahallenin ekonomik durumu zorlu olduğu için ellerinden geldiğince fayda sağlamaya çabaladıklarını belirten Demir, ekmeği 5 TL’ye satmanın günde 20-30 adet ekmek alan müşterileri memnun ettiğini dile getirmiştir. Bu adımın, muhtaç ailelere ekmeğe daha kolay erişim sağlayarak, mahalle içindeki memnuniyeti artırdığını vurgulayan Demir, esnaf olarak topluma katkıda bulunma misyonlarını sürdürmeye devam ettiklerini açıklamıştır.

Ekonomi Haberleri