e-Devlet şifresi olanlar hemen baksın! 600 TL ödemeler hesaba geçti

Adınıza 600 TL ödeme yapıldı. ne-devlet şifrenizle giriş yaparak ödemenizi kontrol edebilirsiniz.

VakıfBank, ekim ayında online alışveriş tutkunları için harika bir fırsat sunuyor. VakıfBank Worldcard sahipleri Trendyol, Hepsiburada, Morhipo, Çiçeksepeti, PttAvm gibi online alışveriş sitelerinden ve mobil uygulamalardan alışveriş yaparken büyük bir sürprizle karşılaşabiliyor. Bu özel promosyon kapsamında 1.500 TL ve üzerinde olan alışverişlerde 100 TL World Puan kazanma fırsatına sahipsiniz. Toplamda 600 TL World Point kazanacaksınız.

Kampanyaya katılmak çok kolaydır. İki farklı şekilde katılabilirsiniz. İlk yöntem SMS yoluyla katılmaktır. Bankanıza kayıtlı cep telefonunuza "WIN" yazın, boşluk bırakın, kredi kartı son altı hanesini 5724'e gönderin.

Kampanyaya katılımad ikinci seçenek VakıfBank mobil uygulamasıdır. Uygulamaya giriş yaparak “Cepte Kazan” bölümüne girin ve başvurunuzu tamamlayın. Kampanyanın şartlara tabi olduğunu lütfen unutmayın. Fiziki mağazalardan ve fiziki mağaza POS'larından yapılan alışverişler kampanya kapsamında değildir. Bu özel fırsattan yararlanabilmek için belirlenen online platform üzerinden satın alma işlemi yapmanız gerekmektedir. Ayrıca kampanyaya kredi kartı çekimleri dahil değildir.

Trendyol uygulaması üzerinden yapılan dolap işlemleri kampanyaya dahil olup Dolap uygulamasından yapılan işlemler lampanya dışınadır. Alışverişinizi bu detayları göz önünde bulundurun ve planlamanızı iyi yapın.

Dolayısıyla bu kampanya VakıfBank Worldcard sahiplerine yönelik büyük bir fırsatı temsil ediyor. Alışveriş yaparak World Point toplayabilirsiniz. Ancak promosyonun süresini ve şartlarını kontrol etmeniz önemlidir. Bu nedenle kampanyaya katılım göstermeden önce tüm detayları öğrenip anlamak önemlidir. Kampanyaya son katılım tarihi 31 Ekim 2023'tür. Ayrıca kampanya kapsamında biriken World Puanlar kartınıza yüklenecek ve 7 Kasım 2023 tarihine kadar kullanılabilecektir.

Kullanılmayan World Point'ler 8 Aralık 2023 tarihinde düşülecektir. Bu muhteşem fırsatı kaçırmamak için alışveriş turunuzu hemen başlatın..

Ekonomi Haberleri