Düşüşe geçen kripto paralarda alım fırsatı! Bu altcoinleri alan zengin olur!

House of Crypto'daki kripto analistleri, çeşitli kripto para birimlerinin mevcut durumlarını değerlendirdiler. Analizlerde arz ve talebin yanı sıra yatırımcı duyarlılığı, hükümetin düzenlemeleri, medyanın abartıları gibi bazı fiyat hareketlerini etkileyen faktörler göz önünde bulunduruldu.

Analistler Casper, Quant, Celestia, Chainlink, ICP, Arbitrum ve Render gibi bazı kripto para birimleri için tahminlerde bulundu. İşte, analistlerin kripto para değerlendirmeleri..

Casper

Casper, 2023'te 20 kat kazanç elde ederek epey ilgi gördü. Analistler, Casper'ın fiyat hareketinin perakende ilgisi dueumundan kaynaklandığını söyleyerek abartılı reklamın önemini vurguladılar. Casper, şimdilerde geri çekilme aşamasında. Analistlerin yorumlarında iyatın %6-7 civarı kısmına düşmesi durumunda satın almayı düşünülmesi gerektiği belirtiliyor.

Quant

Analistler miktarsal fiyat hareketinin heyecan verici olmadığını söylüyor. Analist, merkez bankası dijital para birimlerinde (CBDC'ler) quant'ın öneminin farkında, ancak halihazırda yatırım yapmış olanlara elde tutmayı öneriyorlar. Ancak bunu çekici bir satın alma şeklinde görmediklerini de söylüyorlar.


Celestia

Trend olan bir kripto para olan Celestia, modüler blockchainler bağlamında tartışılmakta. Analistler, son zamanlardaki önemli fiyat artışının göz önüne alınmasını Celestia'dan kar elde edilmesini öneriyorlar. Ayrıca aynı zamanda gelecekte olan büyüme potansiyeline de dikkat çekiliyor.

Chainlink

Analistler, Chainlink‘i teknik formasyonlara göre analiz ediyorlar. Bu bağlamda bu durum kısa vadede yükseliş potansiyeline işaret ediyor. Analistler, Chainlink'in sahip olmaya değer bir hisse senedi olduğuna inanıyorlar ancak yeni alıcıların da başka yerlerde farklı fırsatlar bulabileceğini belirtiyorlar.

ICP

ICP daha önce düşük değerlenmişti ancak perakende ilgisinden dolayı önemli bir yükseliş gördü. Analistler, ICP'nin düşmesini bekliyor ve bu da 10 ila 11 dolar civarında olası bir satın alma bölgesi olduğunu gösteriyor.

Arbitrum ve Optimism

Arbitrum ve Optimism, ikinci kademe çözümler bağlamında tartışılmaktadır. Analistler bu projelerin sürdürülmesini tavsiye ediyorlar. Analistler bu projelerin sürdürülmesini tavsiye ediyor. Ancak Ethereum'un performansının bu projeleri etkilediğini ve soğuma aşamasında olabileceğini söylediler.

Render

Render, dağıtılmış bilgi işlem alanıyla ilgili olduğundan, potansiyel büyümesi nedeniyle dikkat çekiyor. Son zamanlardaki yüksek seviyelere rağmen analistler, özellikle GPU oluşturma hizmetlerine olan talebin artması nedeniyle Render konusunda iyimser olmaya devam ediyor.

Ekonomi Haberleri