DÜNYADA KIYAMET TARİHİ! 28 temmuz kötü olacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava durumu tahminlerini açıkladı ve Türkiye'de yakın zamanda beklenen sıcak günlerin haberini verdi. Çöl sıcaklarının etkisiyle daha da yükselecek olan hava sıcaklıkları, vatandaşları terletmeye devam edecek.

Yeni yayınlanan hava durumu tahmin raporuna göre, Türkiye genelinde yüksek sıcaklıkların etkisi artarak devam edecek. Özellikle Türkiye'nin güney ve batı bölgelerinde 35 ila 44 derece arasında sıcaklık bekleniyor. Nemle birlikte hissedilen sıcaklık ise daha da artacak.

Kuzeydoğu'ya Bulutlu Hava, Karadeniz'e Sağanak Yağış

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün değerlendirmesine göre, ülkenin Kuzeydoğu kesimlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak. Ardahan ve Kars çevreleri ile Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Diğer bölgelerde ise hava az bulutlu ve açık olacak.

Mevsim Normallerinin Üstünde Sıcaklık

Türkiye genelinde hava sıcaklıkları, mevsim normallerinin üzerine çıkarak daha da yükselecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün paylaştığı haritaya göre, ülke genelinde sıcaklık yukarı yönlü seyredecek.

Rüzgar Hafif Esiyor

Genellikle kuzeyden hafif rüzgar beklenirken, Güneydoğu kesimleri ile Trakya bölgesinde güneyden hafif ve orta kuvvette rüzgarlar esmesi öngörülüyor.

Güneşin sıcak kucaklamasını doyasıya yaşamak için hazırlıklı olun! Türkiye'nin birçok bölgesinde etkisini gösterecek olan sıcak hava, güzel anlarınızı da ısıtacak. Özellikle güneşli günlerin tadını çıkarmak için serinlemeyi ihmal etmeyin!

Dünya genelinde sıcakların bir hayli yükseleceğini söyleyen uluslararası yorumcular 28 temmuzdan sonra öldürücü sıcakların geleceğini söylediler.

Ekonomi Haberleri