Doların pimi çekildi! Uzman isim açıkladı: O tarihte bomba gibi patlayacak

Ekonomist Selçuk Geçer'den Çarpıcı Uyarı: "Dolar Füze Gibi Yükselecek!" Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, geleceğe dair önemli bir işarette bulundu ve "Dolar, füze gibi yükselecek" açıklamasında bulundu. Geçer'in çarpıcı uyarısı, finans dünyasında büyük yankı uyandırdı. Detaylar için haberimizi inceleyin!

Ekonomist Selçuk Geçer'den Dolar İçin Çarpıcı Uyarı: "Füze Gibi Yükselecek!"

,Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, seçim sonrası döneme dair önemli bir işaretleme yaparak dolar için dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Türkiye genelinde milyonlarca yatırımcı, ellerindeki sermayelerini değerlendirmek amacıyla farklı yatırım araçlarına yönelirken, dikkatlerini çeken en önemli gelişmelerden biri de doların 30 TL barajını aşması oldu. Ancak, gelecekteki seyri belirsiz olan doların yükselecek mi yoksa düşecek mi sorusu, birçok kişiyi endişelendiriyor.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in son açıklamaları, finans dünyasında heyecan yaratmaya yetti. Geçer, dolardaki yükselişin sadece bir kıpırdanma olmadığını belirtirken, özellikle seçim dönemine dikkat çekti. Ona göre, doların rekor seviyelere ulaşması kaçınılmaz bir gerçek.

Yatırımcılar, Geçer'in bu çarpıcı uyarısını dikkate alarak gelecekteki ekonomik gelişmeleri değerlendirmeye çalışıyor. Dolardaki hareketlilik, ekonomiye dair birçok değişkenin etkisiyle şekilleniyor ve Geçer'in öngörüsü, piyasalarda geniş bir yankı uyandırdı. Finans dünyasının gözü şimdi, doların füze gibi yükselecek iddiasında bulunan Selçuk Geçer'in tahminlerinde.


SELÇUK GEÇER: MEHMET ŞİMŞEK GÜNAH KEÇİSİ İLAN EDİLİRSE ORTALIK KARIŞIR

Selçuk Geçer, “2024'te ne olursa olsun bütçe hedeflerimizi tutturacağız. Karmaşık işler dönemine girdik Aman ha dikkatli olun. Eğer ki Mehmet Şimşek doğru ya da yanlış bu ısrarına devam eder. Emekliye 10 bin TL maaş verilirse asgari ücreti bu seviyelerde tutulup iki gün sonra açlık sınırının altında kalırsak ve memur yoksulluk sınırının altına itilirse küçük bir azınlık dışında herkes mutsuz olacak. Bu iş seçimlere doğru sıkıntı yaratmaya başlar. Bu noktada Mehmet Şimşek günah keçisi ilan edilirse ortalık karışır.” dedi.


“TÜRKİYE’DEN OLUK OLUK PARA ÇIKACAK”

Selçuk Geçer, Mehmet Şimşek'in istifasının gerçekleşmesi halinde enflasyonun daha da artış göstereceği ve finans piyasalarındaki belirsizliğin daha da artacağını vurguladı. Geçer, “Bu noktada Türkiye’ye kimse para getirmez. Türkiye'den de oluk oluk para dünyaya çıkmaya devam eder. Bu da dolarda ciddi hareketlere sebep olur. Dolar füze olacak.” ifadelerini kullandı.

Ekonomi Haberleri