Doları ve borsada parası olanlara İslam Memiş uyarısı! Bu tarihleri not edin

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları kasım ayına karşı uyardı. İşte detaylar...

DOLAR VE BORSAYA BU TARİHTE DİKKAT

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Yatırımcıların beklentileri doğrultusunda dolar ve borsa ile ilgili olarak tavsiyelerini sıraladı.


 Özellikle küçük yatırımcı için son derece önemli uyarılarda bulunan İslam Memiş, kasım ayı ile ilgili dikkat çekici bir tavsiyede bulundu. Memiş kasım ayının dolar ve borsa yatırımcısı için zorlu geçeceğini belirterek, ‘ Kenara çekilip bekleyin’ tavsiyesinde bulundu.

KASIM ZOR GEÇECEK

Altın ve Para Piyasaları hakkındaki yorumlamaları ile bir çok yatırımcının radarında olan Memiş, bir programda önemli açıklamalarda bulundu. Küçük yatırımcı için Kasım ayını zorlu geçeceğini belirten Memiş, "Kasım ayı bizim için çok önemli olacak. Çok ciddi dalgalanmalara hazır olun. Borsada 7 bin puanı da görebiliriz 8 bin puanı da . Dolar/TL kurunda 28 lira seviyesini de görebilirsiniz, 29 lira seviyesini de görebilirsiniz. Bu geniş bant aralığında dalgalanan bir piyasa." Dedi.

İslam Memiş, son olarak yatırımcılara uyarıda bulunarak sıkıntılı bir kasım ayının yatırımcıları beklediğinin de altın çizdi.

Ekonomi Haberleri