Dolarda küçük kıyamete günler kaldı! Selçuk Geçer doları olanı da olmayanı da ürküttü!

Son zamanlarda piyasalarda yaşanan hareketlilik ile birlikte elinde parası olan herkesin gözü kulağı dolar kurunda, vatandaşlar piyasadaki bu dalgalanmanın nasıl bir yol izleyeceğini merak edip araştırıyorlar. Sorularınızın yanıtı ünlü ekonomistten geldi. İşte detaylar…

Piyasada yaşanan yükseliş yatırım yapacakların nasıl bir yol izleyeceklerini bulmalarında zorluyor. Sıcak bir gelişme yaşandı ve ünlü ekonomistten bir açıklama geldi. Detaylar haberimizde…


SELÇUK GEÇER 19 GÜN SONRASINI İŞARET ETTİ! DOLARIN KIYAMETİ YAKLAŞIYOR

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yaşadığı bu yükselişe yeni bir getiriyor. Uzman isim 19 gün sonra döviz kurunun ulaşacağı noktayı değerlendiriyor.

Selçuk Geçer, dolar kuru ile ilgili tahminlerine bir yenisini ekledi. Geçer "Temmuz ayının sonunda veya ağustos ayının ortalarında dolar kurunda 30 TL üzerini göreceğiz” dedi.

"YIL SONU TAHMİNİ 30 TL'NİN ÜZERİNE ÇIKACAK"

Türk lirasının dolar karşısındaki değer kaybını değerlendiren Selçuk Geçer, "Merkez Bankası tahminlerine göre yıl sonu tahmin edilen dolar kuru 26 TL. Şu anda bu seviyeye gelindi, yeni bir değerlendirme yapıldı, yıl sonu dolar kuru tahmini 30 TL'nin üstüne yükselecek" dedi.

"TEMMUZ AYININ SONU VEYA AĞUSTOS AYININ ORTALARINDA"

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, "Dolar kurunu açıklamak doğru bir karar. Dolar kuru gerçek değerini bulacak ki yabancı gelecek. Temmuz ayının sonunda veya ağustos ayının ortalarında dolar kurunda 30 TL üzerini göreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Ekonomi Haberleri