Dikkat! Hem Ziraat Bankası'nda Hem de Diğer Bankalarda Hesabı Olan Vatandaşlara Duyuru Yapıldı!

Ziraat Bankası müşterilerini ve diğer bankalarda da hesabı bulunan vatandaşları ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı. Kamu bankası, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada müşterilerine bilgi verdi. Artık tüm banka hesaplarınızı görüntüleme imkanı sunuluyor.

Ziraat Bankası, müşterileri için önemli bir bilgilendirme yaparak "Ziraat Açık Bankacılık Tüm Hesaplarınıza Açık Bankacılık! Ziraat Mobil veya İnternet Şubemizden tüm banka hesaplarınızı görüntüleyebilir, başka banka hesaplarınızdan para transferi ve ödeme işlemleri yapabilirsiniz." dedi.

Ziraat Mobil ve İnternet Şubesi'nde açık bankacılık işlemlerini gerçekleştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Adım 1: Açık Bankacılık İşlemlerim → Hesap Rızası Alma

Bu menüden diğer banka hesaplarınızı görüntülemek için rıza alma işlemini yapabilirsiniz. Böylece ilgili banka hesabınıza ait hareketleri, bakiyeyi Ziraat Mobil ve İnternet Şubesi'nden görebilirsiniz.

Adım 2: Hesaplarım → Açık Bankacılık Hesaplarım

Bu menüden rıza alınan diğer banka hesaplarınızı görüntüleyebilirsiniz.

Adım 3: Açık Bankacılık İşlemlerim → Para Transferi/Ödeme

Bu menü aracılığıyla diğer bankalar üzerinden para transferi ve ödeme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat İnternet Şubesi'nden diğer bankalara verdiğiniz Ziraat Bankası hesap izinlerini iptal etmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

Adım 1: Profil/Ayarlar → Tercihlerim → Açık Bankacılık Kullanım Tercihlerim

Bu menüde diğer bankalara verdiğiniz Ziraat Bankası hesap izinlerini görüntüleyebilir ve ilgili izinleri iptal edebilirsiniz.

Artık Ziraat Bankası'nın sağladığı bu kolaylıkla tüm banka hesaplarınızı tek bir yerden yönetebilirsiniz. Açık Bankacılık ile güvenli ve pratik bir şekilde finansal işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bankacılık işlemleriniz için Ziraat Mobil veya İnternet Şubesi'ni kullanarak zaman ve enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz.

Ekonomi Haberleri