Dev Sürpriz: Şartsız 15.000 TL Faizsiz Kredi Fırsatı, Başvurana 1000 TL Hediye!

Nakit ihtiyacı olanlara müjdeli haber geldi. Garanti Bankası'ndan 15 bin TL'ye kadar masrafsız taksitli nakit avans desteği sağlanıyor. İşte 31 Ekim'e kadar yapılacak başvuru detayları...

Garanti Bankası Mobil Uygulamasıyla Faizsiz Kredi Fırsatı

Garanti Bankası Mobil Uygulamasıyla Masrafsız Kredi

Garanti Bankası'nın mobil uygulamasını indirerek "Müşteri Olmak İstiyorum" adımlarını izleyenler, faizsiz ve masrafsız kredi imkanından yararlanabilirler. 15 bin TL'ye kadar verilen kredilerde 6 aylık taksitlerde 1000 TL harcamaya 1000 TL bonus hediyesi yüzleri güldürdü.

Hızlı ve Kolay: Garanti Bankası Mobil Uygulamasıyla Kredi Başvurusu

Garanti Bankası'nın mobil uygulaması, hızlı ve kolay bir şekilde kredi başvurusunda bulunmanızı sağlar. "Müşteri Olmak İstiyorum" adımlarını takip ederek, faizsiz ve masrafsız krediye sahip olabilirsiniz.

Kredi Kartı Başvurusuyla Hemen Kampanyalardan Yararlanın

Garanti Bankası Mobil, Garanti Bankası İnternet ve Bonus Flaş üzerinden kredi kartı başvurusunda bulunanlar, başvurunun ardından sadece 1 gün sonra kampanyalardan yararlanabilirler. 1 Ekim ve 31 Ekim tarihleri arasında devam edecek kampanya kapsamında, 30 Kasım 2023 tarihine kadar faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanabilirsiniz.

1000 TL Harcama İle 1000 TL Bonus Kazanın

Bireysel kredi kartı başvurusunda bulunanlar, 1000 TL harcamalarında 1000 TL anında bonus kazanabilirler. Garanti Bankası'nın sunduğu bu avantajlı kampanya ile alışverişlerinizden ekstra kazanç sağlayabilirsiniz.

Garanti Bankası'nın mobil uygulamasıyla hızlı, kolay ve avantajlı kredi fırsatları sizleri bekliyor. Hemen indirin ve "Müşteri Olmak İstiyorum" adımlarını takip ederek, faizsiz ve masrafsız krediye sahip olun!

Ekonomi Haberleri