Dev İndirim Geliyor: Cumhurbaşkanı Market Fiyatlarına El Koydu!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, 3 gün sonra başlayacak müjdeyi duyurdu! Ayrıntılar haberimizde...

Tarım Kredi Kooperatifleri İndirimi: Temel Gıda ve Temizlik Ürünlerinde Büyük Fırsatlar!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, 16 Ekim Pazartesi gününden itibaren bir dizi temel gıda ve temizlik ürününde yüzde 50'ye varan indirimlerle müşterilerini sevindirecek. Bu adım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yönelik indirim çağrısının ardından atıldı.

Geniş Ürün Yelpazesi ile İndirim Fırsatı

Türkiye genelinde 81 ilde şubesi bulunan Tarım Kredi Kooperatifleri, süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça ve çay gibi temel gıda maddelerini indirim kapsamına aldı. Ayrıca deterjan, sabun, kâğıt peçete ve kâğıt havlu gibi temizlik ürünlerinde de yüzde 50'ye varan indirimlerin müjdesini verdi.

Manavda Taptaze İndirimler Devam Ediyor!

Kooperatifler ayrıca hafta sonları sebze ve meyve reyonlarında "Manavda Taptaze İndirimler" kampanyasını sürdüreceklerini duyurdu. Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri patates, soğan, elma, portakal, domates ve salatalık gibi ürünlerde indirim uygulanacak.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri yetkilileri yaptıkları açıklamada, enflasyonla mücadele kapsamında vatandaşların alım gücünü artırmak amacıyla bu adımı attıklarını belirtti. Ayrıca, Kooperatiflerin indirimlerinin ülke ekonomisine de önemli katkı sağlayacağı vurgulandı.

Ekonomi Haberleri